Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 merhaba. şimdi bende BC nin dvdsi var yalnız serial' ı yok. sadece WOTLK alsam gidip yeterli mi, yoksa illa onu da mı almam gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 wow tbc wotlk üçü de gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 teşekkürler, peki BC için sadece seri numarası hedesini alabileceğim bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Account Management sayfasında blizz satıyor olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 oo süper, bakayım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Cem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 hadi, yeni bir soru daha. şuan 1.12.x to 2.0.1 patch ini yapıyorum. TBC yi yüklemeden önce başka patch yapmalı mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 önce elinde ne cd varsa yükle, sonra o kendi tamamlıycak üstünü ne de olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 2.4.2 patch i yaptırıyor şuan bana, 1.11gb lık. wowwiki de bulamadım o patch i, bulabileceğim başka bir yer var mı? rapidshare ve mac için olması gerekiyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 WoW-2.4.2-enGB-patch.app bu hangi patch ya, bulamıyorum netten çıldırmak üzereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 aa devreler yandı. direkt 3.0.1 olarak indirebilmen lazım aslında. bütün olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 wotlk kurmamıs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Masquerade said: aa devreler yandı. direkt 3.0.1 olarak indirebilmen lazım aslında. bütün olarak? bilmiyorum şuan 2.4.2 nin 679mb ı ind, 4 saat daha var diyor, çıldırmak üzereyim. bundan sonra hangi patchleri çıkaracak acaba daha. WOTLK yüklemedim, beyinsiz arkadaşım cd leri getirmemiş zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 arkadaşımın bilgisayarındaki patchleri kopyalasam kendime, olur mu? mac yalnız. bunu bilmek istiyorum, buna ihtaycım var lütfen, bilmeliyim. yoksa "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 wotlk key in varsa arkadaşının klasorunu kopyala olsun bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Adam mac dio sen arkadaşının klasörünü kopyala diosun =) Olmaz arkadaşım sen kurmaya devam. Ayrıca mac için ayrıca bi cd çıkarmıyor blizz bi cd de her iki sistem içinde kurulum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Arkadaşında WOTLK dvdsi varsa diğerlerini yüklemene gerek yoktu. WOTLK paketi, Pre TBC ve TBC oyun dosyalarının kurulumunuda içermektedir. Yani tek bir dvd ile bütün kurulumu 3.0.1 sürümüne kadar yapmaktadır böylece eski patchlerle falan uğraşmak zorunda kalmazsın. Ardından son sürüm olan 3.0.9'a kadar patchleri çekersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar