Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop umu parcaladim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3 yillik Hp Pavilion Dv 8000 17" laptop umu 10 dakika once tamamen parcalamis bulunuyorum. sebebi malum herhangi bir aktivasyonu yoktu. calismiyodu kisaca. sorunu cok aradim ama bulamadim, hic servis olayina falanda girmek istemedim. bende icini acip
ram + cd drive + pil + harddiskleri aldim ekranina cikarip bi koseye koydum.. yani birnevi ic organlarini soktum gerisi duruyo bi kosede parcalanmis halde.

simdi size soracagim bircak soru var

1- soktugum lcd ekrani satabilirmiyim?, kullanabilirmiyim, aticakmiyim onuda?

2- icinde 2 tane harddisk vardi bunlari harici olarak koyabilecegim minik kasa gibi bisiler satiliyomu ordanda usb den su anda kullanmakta oldugum laptop a baglarim.

3- simdilik bu kadar baska sorum olursa eklicem.

tesekkurler.
Mesaj tarihi:
ya da, usb bağlantılı dokunmatik paneller oluyo. satmak yerine bunlardan da bi tane alıp ekranla kullanarak dokunmatik ekran yapabilirsin. usb bağlantılı falan. eğlenceli olur.
Mesaj tarihi:
ya bende degerlendirmekten yanayim, aslinda ilk olarak su anda kullandigim laptop la bi baglanti yapip double ekran takilabilirmiyim dusundum :)

senin dedigin olayi ne sekilde yapabilirim aslinda guzel fikire benziyo.
Mesaj tarihi:
http://cgi.ebay.com/Keytec-Touch-Screen-Panel-Kit-for-17-LCD-Display_W0QQitemZ220359274030QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item220359274030&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A1|294%3A50

mesela...
Mesaj tarihi:
e ekranı parçaladım diyosun. bu panel usb ile falan bağlanır ayrıca, laptop ekranı da ribbon tipi kabloyla ekran kartına gider notebookta. onun çeviricisi vardır kesin. biraz araştırmayla çözülecek şeyler yani. kullanamazsın diye bişey yok. fantastik de değil pek :D
Mesaj tarihi:

ya burda laptop u servise goturunce kendisi kadar para aliyolar zaten.. (abd) ugrasmak istemedim, tr de olsa arka mahalledeki internet cafe ye gotururdum onlar bile bi sekilde bulurlardi sorunu 20-30 milyona :D

simdi ekrani ne sekilde degerlendirebilirim onu dusunuyorum

Mesaj tarihi:
reyou said:
ya burda laptop u servise goturunce kendisi kadar para aliyolar zaten.. (abd) ugrasmak istemedim, tr de olsa arka mahalledeki internet cafe ye gotururdum onlar bile bi sekilde bulurlardi sorunu 20-30 milyona :D

simdi ekrani ne sekilde degerlendirebilirim onu dusunuyorum

çalışıyorsa ebay e koyabilirsin. yedek parça lazım olan çıkar illa ki
Mesaj tarihi:
yetemenk said:
hdd ler notebook hdd si sanırım. 2.5" lik hdd kutularından al bi tane, tak içine oh mis..

evet bak. yeterince kaliteli bişey bulursan 10 numara 2 adet taşınabilir diskin de olur.
  • Yeni Oluştur...