reyou Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 3 yillik Hp Pavilion Dv 8000 17" laptop umu 10 dakika once tamamen parcalamis bulunuyorum. sebebi malum herhangi bir aktivasyonu yoktu. calismiyodu kisaca. sorunu cok aradim ama bulamadim, hic servis olayina falanda girmek istemedim. bende icini acip ram + cd drive + pil + harddiskleri aldim ekranina cikarip bi koseye koydum.. yani birnevi ic organlarini soktum gerisi duruyo bi kosede parcalanmis halde. simdi size soracagim bircak soru var 1- soktugum lcd ekrani satabilirmiyim?, kullanabilirmiyim, aticakmiyim onuda? 2- icinde 2 tane harddisk vardi bunlari harici olarak koyabilecegim minik kasa gibi bisiler satiliyomu ordanda usb den su anda kullanmakta oldugum laptop a baglarim. 3- simdilik bu kadar baska sorum olursa eklicem. tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 2- evet yapılıyo o yazıcıoglunca filan sata yı usb baglama aletleri satılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 saol, yurtdisinda oldugum icin sole bisiyler mesela isimi gorurmu ? http://www.sourcingmap.com/usb-ide-hard-drive-external-case-for-notebook-p-9343.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 kırarken vidyoya çekseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 resim cektim, buraya koyarim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ebay tarzı sitelere ilan ver lcd satılır, camı çatlayan oluyo kırılan oluyo fln alan cıkar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ya da, usb bağlantılı dokunmatik paneller oluyo. satmak yerine bunlardan da bi tane alıp ekranla kullanarak dokunmatik ekran yapabilirsin. usb bağlantılı falan. eğlenceli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ya bende degerlendirmekten yanayim, aslinda ilk olarak su anda kullandigim laptop la bi baglanti yapip double ekran takilabilirmiyim dusundum :) senin dedigin olayi ne sekilde yapabilirim aslinda guzel fikire benziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 fantaziye gel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 http://cgi.ebay.com/Keytec-Touch-Screen-Panel-Kit-for-17-LCD-Display_W0QQitemZ220359274030QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item220359274030&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A1|294%3A50 mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 verdigin adresteki seyi alsam bunu yeni laptop ta kullanabilirmiyim ? edit: ebay link verince paticik cozuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 e ekranı parçaladım diyosun. bu panel usb ile falan bağlanır ayrıca, laptop ekranı da ribbon tipi kabloyla ekran kartına gider notebookta. onun çeviricisi vardır kesin. biraz araştırmayla çözülecek şeyler yani. kullanamazsın diye bişey yok. fantastik de değil pek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 enkaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 o halı negzel bişiymiş öyle (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 servise götürseydin keşke :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ya burda laptop u servise goturunce kendisi kadar para aliyolar zaten.. (abd) ugrasmak istemedim, tr de olsa arka mahalledeki internet cafe ye gotururdum onlar bile bi sekilde bulurlardi sorunu 20-30 milyona :D simdi ekrani ne sekilde degerlendirebilirim onu dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 hp pavilion dv4000 parçalayan olursa mesaj atsın lütfen.. anakarta ihticım var da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 hdd ler notebook hdd si sanırım. 2.5" lik hdd kutularından al bi tane, tak içine oh mis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 reyou said: ya burda laptop u servise goturunce kendisi kadar para aliyolar zaten.. (abd) ugrasmak istemedim, tr de olsa arka mahalledeki internet cafe ye gotururdum onlar bile bi sekilde bulurlardi sorunu 20-30 milyona :D simdi ekrani ne sekilde degerlendirebilirim onu dusunuyorum çalışıyorsa ebay e koyabilirsin. yedek parça lazım olan çıkar illa ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 yetemenk said: hdd ler notebook hdd si sanırım. 2.5" lik hdd kutularından al bi tane, tak içine oh mis.. evet bak. yeterince kaliteli bişey bulursan 10 numara 2 adet taşınabilir diskin de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 sunu dun siparis ettim arkadaslar bekliyoz bakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar