Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rumeli'nin Karşısındaki Balık Ekmekci...

Ferrero

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Rumeli Hisarının karşısında bir teknede 2,5 milyona balık ekmek yazısı gördüm. Manitayla bi gireyim dedim. İçeride Hande ateizi, Serdar ortaç, Teoman bikaç ismini hatırlamadığım ünlü falan gelmiş ark.larıyla yiyor. Bikaç normal insan da var allahım bukadar güzel lezzetli bir yiyecek yememişimdir. O anda okadar aç da değildim ama mükemmeldi. Sizlerle bi paylaşıyım dedim...[signature][hline]http://www.magicofwar.com/yap.php?bilgi=kim&kim=9fnwic5e23774
Online Savaş...
Sosyal ağlarda paylaş

alkol warsa ilk uçaaa atlayıp geloom zati kafam bozzuh[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Forever Çaykur Rize !!!
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim

AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

yaaa bırah sakıncalıyı alt tarafı gberrimben yarın geloom[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Forever Çaykur Rize !!!
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim

AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Llama, 17 Mayıs 2004 01:05 tarihinde demiş ki:
izmırde varmı kı ya balık ekmek yapan yaer

egsnin içinde war bildiim bi balıkçı izmirde[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Forever Çaykur Rize !!!
Kız Duası

AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

Bonecrusher evet istanbul harbi böle ama irenç ben sevmiyorum fazla ünlü etrafta bazılarının biyeri kalkmış ztn...
En basitinden komşum Metin Akpınar..
Kuzenim teyzem we eniştemde olacak o kadar tiyatro ekibinden..
Ama bak istanbulun çok ilginç yanları wardır insanlar ünlüleri ünleriyle soyuyo..Nasıl dersen kuzenime barda bi adam geldi ''ay sen sihirli annemde oynuyodun dimi'' diye muhabbet açarak telefonunu yürüttü...asfsads[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...