Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Arkadaşlar Rumeli Hisarının karşısında bir teknede 2,5 milyona balık ekmek yazısı gördüm. Manitayla bi gireyim dedim. İçeride Hande ateizi, Serdar ortaç, Teoman bikaç ismini hatırlamadığım ünlü falan gelmiş ark.larıyla yiyor. Bikaç normal insan da var allahım bukadar güzel lezzetli bir yiyecek yememişimdir. O anda okadar aç da değildim ama mükemmeldi. Sizlerle bi paylaşıyım dedim...[signature][hline]http://www.magicofwar.com/yap.php?bilgi=kim&kim=9fnwic5e23774 Online Savaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 balık sevmiyorum hem,hemde ankaradayım uymadı[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 alkol warsa ilk uçaaa atlayıp geloom zati kafam bozzuh[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Forever Çaykur Rize !!! Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 gitmek lazım. ama geç oldu.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Ben balıktan nefret eden biriyim ya. Ciddiyim manita gösterdi girelim yiyelim dedi bi bakak dedim kırmayalım allam süpermiş :) Alkol de var ama balıkla sakıncalı :(=)[signature][hline]http://www.magicofwar.com/yap.php?bilgi=kim&kim=9fnwic5e23774 Online Savaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 yaaa bırah sakıncalıyı alt tarafı gberrimben yarın geloom[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Forever Çaykur Rize !!! Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 4 saat orda oturduk sonra kalktık. 1 saat sonra tekrar gitmek istedik ama çok geçti :)[signature][hline]http://www.magicofwar.com/yap.php?bilgi=kim&kim=9fnwic5e23774 Online Savaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 izmırde varmı kı ya balık ekmek yapan yaer[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: Llama, 17 Mayıs 2004 01:05 tarihinde demiş ki: izmırde varmı kı ya balık ekmek yapan yaer egsnin içinde war bildiim bi balıkçı izmirde[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Forever Çaykur Rize !!! Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 istanbulda zaten ayağını atsan ünlüyle karşılaşıyormuşsun.. ama ben istanbula gezmeye gittiğimde karşıma çıkmadı.. demek ki yazın da onlar bodruma felan gidiyorlar gezmeye[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Bonecrusher evet istanbul harbi böle ama irenç ben sevmiyorum fazla ünlü etrafta bazılarının biyeri kalkmış ztn... En basitinden komşum Metin Akpınar.. Kuzenim teyzem we eniştemde olacak o kadar tiyatro ekibinden.. Ama bak istanbulun çok ilginç yanları wardır insanlar ünlüleri ünleriyle soyuyo..Nasıl dersen kuzenime barda bi adam geldi ''ay sen sihirli annemde oynuyodun dimi'' diye muhabbet açarak telefonunu yürüttü...asfsads[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Kadiköydeki teknelerdeki balık ekmek üstüne tanımam.. Bide saat 12 yi geçtimi el altından rakı...Oy oy...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar