BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 format attıktan sonra farkettim ki yeşil renkli klasörlere,uygulamalara giremiyorum. biraz interneti karıştırdıktan sonra öğrendim ki,şifrelenmiş veya sıkıştırılmış ntfs dosyalarını yeşil renkle gösteriyomuş. nette yazan her şeyi denedim beceremedim yardım eder misiniz? http://img17.imageshack.us/img17/6703/adszia6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Onlar çok pis şifreleniyor ve geri dönüşü yok diye biliyorum, yanlış hatırlamıyosam bu her kurulumda Windows'un kendisine özel ürettiği bir kullanıcı anahtarı ile filan şifreleniyor galiba. Ama umarım bilen birisi vardır. Yani emin değilim ama ben böyle biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 aynı dertten ben de muzdaribim.. windows7 kurmustum, xp ustune. butun sifreli dosyalarımı acamiyorum. kullanıcı yetkileriyle oynadım yine de care bulamadım. bakalım, belki pati'den bir çözüm çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Evet brigand ın dediği doğru. Şifreleme kullanıcı bazlı. XP kurulumu ile alakası yok yani, mesela Roket ve Murtaza diye iki kullanıcı olsa, roket hesabının şifrelediği dosyalara Murtaza erişemez. Üstüne üstlük dışarıdan da o roket hesabının şifrelediği dosyalara erişemezsin, mesela normal şifresiz dosyaya hdd yi söküp, ya da bootable linux dağıtımlarıyla ya da farklı os kurup erişmen mümkün, şifreleme onu engelliyor işte. Ne olursa olsun, senin kullanıcı anahtarın olmadığı sürece ulaşamıyorsun. O şifrelemenin tek bir anahtarı var, onun da yedeğini almanız gerekirdi, bir sihirbazla yedek alınıyordu. Eğer yedek falan almadan üstüne direkt kurduysanız işletim sistemini, diğer kullanıcı hesabı gittiyse, YALAN oldu o dosyalar. Kurtarmak imkansız gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 dedim yine bi site mahkeme karari ile engellendi. yok bu sefer bill amca engellemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 30 gb lık müzik arşivim bu sebeble kullanılamaz hale gelmişti ne üzülmüştüm hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 aynı kullanıcı adını kakalamaya çalıştım yemedi nolcak:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 BloodyBeast said: aynı kullanıcı adını kakalamaya çalıştım yemedi nolcak:S böyle basit bi olayla çözülseydi herhalde adı şifreleme olmazdı sdf. kullanıcı adına göre değil, kullanıcıya göre oluşturulmuş bir anahtar kullanıyor. ad aynı olabilir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 peki dosyaları neden şifreliyosunuz? hadi özel dosyalar tamam da. mp3 leri neden şifrelersin mesela? bi de nasıl oluyo bu şifreleme? nerden yapılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 NTFS dosya sistemi kullanıyorsan (ki Vista veya XP kullanıyorsan muhtemelen böyledir) dosyalara sağ tıklayıp özelliklere giriyorsun, öznitelikler kısmından gelişmişe tıklayıp veriyi korumak için içeriği şifrele diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Hatta dosyaları şifrele veya sadece klasörü şifrele gibi seçenekler olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar