Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Airbag sorunu

osvaldo

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar 2 gün önce Hyundai Elantra 2000 model aracımla giderken 1 saniye arkama bakmam sonucunda trafikte birine arkadan vurdum ve airbaglarim patladı eminyet kemerleride takılı değildi. Aracımın kaskosu yok ön tarafta tampon farlar falan kırılmamış sadece tampon içeriye doğru 5 cm kadar girdiği için airbaglar patlamış ve farların arkada tutacak yerleri kırıldığı için kullanılmaz durumda birazda ön kaput bombe olmuş ön tarafı.
Size sormak istediğim, ben bir ustaya gittim bana airbaglar dahil 4 bin tl masraf cıkardı. Netten parçaların fiyatına baktım ön tarafın 1000 tl maliyeti var. Bugün bir kaç parçacıyla konustum bana 2 airbag beyni aksamı montajı dahil 1000 tl gibi bir fiyat verdiler böyle bir şey gerçekten mümkünmü bunu öğrenmek istiyorum.
Bir sorumda trafik sigortasının karşı taraf için 10 bin 15 bin arasında para ödüyor ama bazı takipçiler airbaglari karşılamıyor dedi bu da bana saçma geldi. Yani biri bana vursa airbaglarim patlasa onun sigortası bunu karşılamıycak mı?
Şimdiden teşekkürler, saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:
trafik sigortası sadece karşı tarafı karşılıyo, adama arkadan çarpınca adamın airbagleri açılmamıştır heralde, sorunu anlamadım.

Kendi airbaglerni de diğe rşeyleirni de kendin vermek durumundasın.

yanlış trafik sigortası kendi hasarını da karşılar.. fakat ne şart altında ne kadar oldugunu bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...