Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Mod falan degilim ama bole bi profession cikmis haberdar edeyim dedim ole herkesin dusundugu gibi geyik bi class degil mind wound normal wound gibi onemli yaralari iyilestirebilen bi nevi Ad%d nin bardi modunda bi sey olmus bence guzelde olmus...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Şu bard'ların entertainerların yara iyleştirme mantıgını kavrayamıyorum bir türlü. Her tür yara psikolojik destekle iyleşse bizim ne işimiz var bu dünyada :)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 eeheu +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 savas yorgunlugunu atiyormus entertainer classi valla ben en iyi savas sitresini aticak yolu biliyorum ama soyleyemem atarlar forumdan :)...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 İsyan ediyorum, toplum örf ve adetlerine aykırı bu (moda bu aralar ya hehe). Yaşasın beyaz önnük! AO rulz dicem utanarak tabi bu arada. Her nekadar hastanede ellerimizden ışınlar mışınlar çıkarak tedavi etmesekte en azından beyaz önlüğe saygıları var :)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 İnşallah 3 sene son öle olucaz :)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 yeni bir meslek degil de, yakin zamanlarda aciklananlardan : ) fiziksel yaralari iyilestirmiyor, mind pool'unu geri dolduruyor o da mantikli yani psikolojik olarak rahatlatiyor seni (ayrica savas yorgunlugunu ustunden atiyor). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 tmm canim kizma..... :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 hoşuma gitti şahsen[hline]this is my hatred mind and myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar