Xoo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Necrosis talentinda bahseden your ''auto attacks'' nedir? corpse explosion çok kullanılmaktamı yoksa gereksizmi? spell olarak geçen büyülerimiz hangileri? on a pale horse talentini yararlı olarak gören varmı? scoutge strike kullanılıyormu? (70-80 leveling) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 auto attack, herhangi bir spell kullanmadan, kendiliğinden vurduğun attack. white damage da diyebiliriz. gereksiz gibi. pek kullanışlı değil. bence talent harcamaya değmez. hepsi questleri yaparken faydalı olur diyenler var, ama ben kullanmadım hiç. tabii ki. unholy dk için en önemli spell^^ gerçi aoe farming yapıcaksan hp doldurmak için death strike daha çok kullanılır levelingde ama scourge strike yine de gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 teşekkür ediyorum, bütün yaptığımız blood unholy veya frost rune gerektiren veya runic power gerektiren attacklar spell olarak mı geçiyor? birde mümkünse genellikle pve de kullanılan attack sıralamasını yazar mısınız -summon gargoyle kullanışlımıdır yoksa unholy blight mı kullanılıyor aoe için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 strike lar dışındakiler spell necrosis level atlarken pek bi işe yaramaz ama yinede puan doldurmak için verebilirsin on a pale horse baya iyi sağa sola giderken corpse exp de kullanılır yani aoe damage rune dump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Blood en rahatıdır levellarken, self healdı, attack power bufflarıydı falan. Aslında bosslarda da blood daha iyi damage yapıyor galiba diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim. Tabi konu multi-target, aoe falan olduğunda unholyle yarışamaz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Xoo said: teşekkür ediyorum, bütün yaptığımız blood unholy veya frost rune gerektiren veya runic power gerektiren attacklar spell olarak mı geçiyor? birde mümkünse genellikle pve de kullanılan attack sıralamasını yazar mısınız -summon gargoyle kullanışlımıdır yoksa unholy blight mı kullanılıyor aoe için Her ikisi de kullanilir. Su andaki en basit atak siralamasi "diseasefree" olarak bilinen 51/0/20 buildinde: Obliterate-Obliterate-Heart Strike-Heart Strike-Dump Death Coil(yani biriken rune power bitene kadar Death Coil) Bu arada bazi saldirilarin spell olarak gecmesinin tek onemi hit caplarinin farkli olmasinda. Yoksa spellpower'dan falan etkilenmiyorlar. Death Knightlarin kullandigi butun saldirilar attack power'dan etkilenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar