Predator Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Wow ne zaman çıkıcak ? (tarih yoksa tahmini) Beta test başladı mı ? kayıt bittimi yoksa devammı ? ciddi ciddi oynamayı düşündüğüm şu andaki tek oyun para verip. grafikler çok hoş ya[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 tarih yok daha ne yazik ki. beta testi amerika ve korede basladi, sayili uye alimi oldu tabii ki. ilerde avrupa betasi da olcak deniyor ama turkiye dahil olcak mi belli degil. buyuk ihtimalle olmayacak, oyun mu satiliyor burda ki.. ne zaman cikacagina dair hic bir ipucu bulamadim ben. adamlar ne zaman uygun gorurse artik.. ama kendi tahminim yilbasindan once cikmaz. belki o civarlarda cikar. blizzard bu ne de olsa.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 beta'dan itibaren max 6-7 ay sonra çıkar. bu da demektir ki en geç ekim'de oynarız[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Ben 2 yıl onceki tahmınımın arkasında duruyorum halen yanı eylul 2004 ... Open beta yazın baslar merak etme...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 eylül ekim ya aslında 04 yazındı ama gecıktı ^^[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Warcraft'ın sitesinde önceden alınabiliyor ve orada yazdığına gore release date si 15 Ekim 2004 yani kısmetse yıl sonuna doğru Warcraft Dünyası'na gireceğiz[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 2005 yazında çıkar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Olabilir..Blizzard olmasa onu da düşünebilirdim bundan sonra ama ben güveniyorum Blizzard'a en geç bu sene sonu çıkar : )[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Warcraft sitesi dediğin yere link verebilir misin?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 http://www.blizzard.com/wow/ (Offical) http://www.wowlands.com/ (Ekimde çıkıcak haberi burda!) http://www.worldofwarcraft.com/ (Beta Website)[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Oha mendoza bılmıodum saol -,-[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Blizzard yapıyor bu oyunu hiç mi ders almadınız? Ancak 2239'da çıkar :) Ha o kadar mükemmel olur ki 1000 yıl oynarız o ayrı :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar