birTURK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Merhabalar; Bende bir Knight Online oyuncusuyum ve uzun süredir bu oyunu bırakmayı düşünüyordum. Bıraktıktan sonra beni tatmin edecek bir oyun arıyordum ki tercihim WOW du ancak pk nın olmadığı yerde işim olmaz :) WAR'ı biraz inceledim güzel bir oyuna benziyor. En azından üreticisi EA. WAR'a başlamaya karar verdim ancak bir kaç sorum var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. 1) Oyun ücretli. Ancak benim kredi kartım yok. Oyunu satın alabileceğim bir yer varmı? 2) Oyunu satın almadan deneme imkânım varmı? şimdilik en büyük sorunlarım bunlar :) Umarım yardımcı olabilirsiniz. İyi günler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 d&r dükkanlarında satılıyor oralardan alabilirsin. trial yok bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
birTURK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Peki aldıktan sonra aylık ücret nasıl olacak? Nasıl yatıracağım aylık ücreti?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Kredi kartıyla ödüyorsun. Yoksa kartın arkadaşın varsa o yatırsın sen ona para öde veya sanal kart tarzı bişey çıkar ona nakit para yatırıp öde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
birTURK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 kredi kartı benim için baya büyük bir sorun:) Bankamatik kartı olmazmı xD Sanırım oyunu satın aldığımda 30 günlük oynama süresi veriyor. Süre bitiminde eğer ücreti yatırmazsam hesabın kapanması gibi birşey söz konusu değil değilmi? Yani ne zaman ödersem o zaman oynayabilirim? ((Birde aylık ücret tam olarak ne kadar?)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 evet 1 ay bedava oynuosun sonra yatırmassan accountun donuyor ama kapanmıyor. Ne zaman ödersen o zaman açabiliyorsun tekrar. Sanal kart çıkarmayı dene çok rahat çıkarılabilen bişey. Ona gidip nakit yatırıosun o şekilde ordan çekiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
birTURK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mortis said: evet 1 ay bedava oynuosun sonra yatırmassan accountun donuyor ama kapanmıyor. Ne zaman ödersen o zaman açabiliyorsun tekrar. Sanal kart çıkarmayı dene çok rahat çıkarılabilen bişey. Ona gidip nakit yatırıosun o şekilde ordan çekiliyor. Teşekkürler. Bu arada çok soru sordum ancak şu sanal kart olayını biraz açabilirmiyiz:) Birde aylık ücret ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 oyunu ea yapmadı ea dağıttı aylık da 13 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 sanal kart icin eğer 18 yas ustuysen gidiyorsun bir garanti bankasıcı, tık diye en basitinden bir hesap acıyorsun, sana internet şubesi cin şifre veriyorlar, giriyosun interner subesine arrından kendıne ordan bır sanal kart yaratıyorsun. sanal kartın kredı kartından farkı yok, ama limiti 0.1 ytl yanı anca icine para hesabından para aktarıp kullanabiliyorsun. hesabına para yüklemek icinse, sana gondericekleri bankamatik katıryla herhangi bi bankamatiğe gidersin yüklersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 yalnız pk diye bir kavram yok oyunda, wow gibi iki ayrı faction var ve bunlar sadece birbirleriyle savaşabiliyor. bilgin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
birTURK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Yardımlarınız için çok teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar