question Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Selamlar, 3ds max veya Maya gibi programları kullanabilen 3D tasarımcı / animatör arayışı içerisindeyim... Nedenim oyun tasarlamak. Bağlantıya geçmek isteyen arkadaşlar bana özelden mail adreslerini bildirsinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 sabit maaş veriyonmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
question Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 kermit said: sabit maaş veriyonmu ? şu aniçin hayır. maaş verebilecek durumda olsaydım buraya değil kariyer sitesine yazardım. ileride bu işi profesyonelliğe dökünce elbette gelir paylaşılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 hala ilgilimisin bilmiyorum ama ben amatör olarak 3d modelleme kasıyorum, eğer hala arıyorsan yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 arkadaşın nicki question. sorusunu sormuş ve gitmiş. sanmıyorum hala foruma baktığını :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Şu an question yazdığı satranç oyununa yapay zeka geliştirmekle meşgul. Birlikte çalıştığı bir iki arkadaş bulmuştu sanırım ama sonra ne yaptı bilmiyorum. Yine de kendisine özel mesajla ulaşabilersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar