Greeny Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Selamlar. Ben şuan Marmara Üni' de işletme okumaktayım. Kaydımı dondurup ya da exchange olayıyla İsveç' e gitme hayallerim var. Şimdi adamlar haliyle Bachelor degree için lise diploması istiyorlar. E bizim diplomalar üniversitede. Bu diplomaları geçici sürelik de almanın bir yolu var mıdır?
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Onaylı fotokopisini alabilirsin ancak. Git öğrenci işlerine, lise diplomamın onaylı fotokopisini istiyorum de yardımcı olurlar.
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 bi de mezun olunca alabiliosun da o senin için geçerli değil şu an, "aslı gibidir" şeklinde onaylatabilirsin fotokopiyi
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Öss'ye yeniden girmek istediğimde alamamıştım üniveristeden. Zamanında noterden onaylatmıştım oradan aldım yeniden.
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 okuldan fotokopisini alıp notere mi onaylattın hocam? okulu aradım topiği açtığım zaman saatin geç olması nedeniyle cevap vermedi öğrenci işleri, şimdi araya haftasonu girdi fln
Öne çıkan mesajlar