Greeny Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Selamlar. Ben şuan Marmara Üni' de işletme okumaktayım. Kaydımı dondurup ya da exchange olayıyla İsveç' e gitme hayallerim var. Şimdi adamlar haliyle Bachelor degree için lise diploması istiyorlar. E bizim diplomalar üniversitede. Bu diplomaları geçici sürelik de almanın bir yolu var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Onaylı fotokopisini alabilirsin ancak. Git öğrenci işlerine, lise diplomamın onaylı fotokopisini istiyorum de yardımcı olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 bi de mezun olunca alabiliosun da o senin için geçerli değil şu an, "aslı gibidir" şeklinde onaylatabilirsin fotokopiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Öss'ye yeniden girmek istediğimde alamamıştım üniveristeden. Zamanında noterden onaylatmıştım oradan aldım yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 okuldan fotokopisini alıp notere mi onaylattın hocam? okulu aradım topiği açtığım zaman saatin geç olması nedeniyle cevap vermedi öğrenci işleri, şimdi araya haftasonu girdi fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar