elesso Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 1+1 + 1 litrelik kola baya ucuzdu pizza hutta diye hatırlıyorum, ama dominosun pizasını daha çok seviyorum ben. pizza bulls mu ne vardı bi yerde oda baya iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Walla pizzahutta en son bardak kola 3.5 muydu neydi. 1lt ne kadar bilmiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 sen kola fiyatından bahsedince bi anım geldi aklıma, yeri gelmişken paylaşayım:)-D yıllar önce pizza hutta bu zıçana kadar ye olayına girmiş ve tıksırıp çatlayana kadar tepsi tepsi pizza yemiştik. gelgelelim içtiğimiz bardak bardak kolalarında bu menüye dahil olduğunu sanan bizler, yemek sonunda gelen hesapla ufak çaplı bi kalp krizi geçirmiştik... ondan beri pizzadan haz etmem, çok yemektenmi yoksa o kolaya ödediğim mebladanmı bilmiyom:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 oha 10 lira mı? kriz var kriz, yumurta kırıp yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 dominos 30 dakikada getiricez diye acele filan etmiyor, bütün dominos sistemi 30 dakika üzerine kurulu. pizza tam 16 dakikada hazır oluyor, ekip çalışmasıyla. merak edenler gidip sitesinden hazırlanma modunu seyredebilir, yanlış hatırlamıyorsam vardı. pizza hut pizzacı, dominos eve pizzacı, aradaki fark bu. bu kadar basit ama bi o kadar da derin. (güzel konuştum bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 en son dominos'tan istediğimde pizza sosu içinde yüzüyodu çok kötüydü resmen salça yemiştim(yetiştircez diye elinin dengesini kaybetmiş anlamadım). O günden beri geçte getirse pizza hut benim için 1 nümerodur. Dip sosluyuda denedim, soslar burger king hazır barbekü sosu ranch sosu aynısı resmen.. pek bi + göremedim. Pizza'sıda gayet yetti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 pizza hut'un pizzası çok yumuşak oluyor ya o yüzden pek hoşuma gitmiyor, böyle ninja turtles pizzası gibi, alion eline vıyyk diye büküyor başını. Bide amcamlar deli gibi hamurla peynir basıyor pizzaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 pizza hut pasta hut oluyodu ona noldu? ayrıca kıprıs ta yaşayan bi birey olarak sorayım bu eklemeler zartlar yapılmadan ne malzemeler var bunun içinde??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 3 kişilik diyolar ama bu pizzaya unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 mortis yeme rekorunu söyle ordan kendimize pay çıkaralım.çok yerim diyosun ABİ 1 MEGAMAC BİTİRİRM HEHE falansa hiç söylemeyelim dgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 en güzeli mahalle pizzacısı.. adm kapıyan gelir.. "selam naber?" dersin "iyilik işte sipariş yetiştiriyoruz" der muhabbet eersin.. o ki mahalle pizzacısıdır sana torpil geçer iki malzeme fazla koyar "sen yabancı değilsin" der mahalle pizzacısına nazınız geçer "millet kampanya yapıyor sende araya bir küçük pizza at kamyon tekeri gibi pizza aldık o kadar" dersin "hay hay" der kamyon tekerinin yanına bir de küçük iliştirir seviyoprum lan ben mahalle pizzacımı.. göztepede pizzaline soyakta filippis pizza bu arada pizzadan laf açılmışlken yolunu eski foşaya düşerse liman içinde "milano" pizzacısı var adamdan karidesli pizza istdik herif malzemesi biraz bol olsun dedik pizayı tepeleme karidesle doldurmuş hemde yengenşiz keyfinden gözleri beni değil direk pizzayı görüyordu seviyorum mahalle pizzacısını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 bugün söyledim 2 kişiyle birlikte, doymama faktörünü geç, sade hamur yemek nasıl aşağılayıcı bir şeymiş onu gördüm. bildiğiniz hamur yahu. üstünde bir milimlik malzeme var bir tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Niye sırf pizza hut ve dominos karşılaştırılıyor. Bende Pizza Days seviyorum. Harbiden güzel yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 @BabacumMostors dominostur burgerdır fln onlardan da bol bol sipariş verince nazın onlarada geçiyor merak etme,büyüğün yanına küçük iliştirmiyorlar tabii. bide masticore'nin dediği gibi etrafta keşke güzel alternatif pizzacılar olsa, balçova da belki 10tane pizzacı vardır ama bi pizza hut ile dominos belli standartların üstünde. (hele pizza pizza diye bişi var allahım yarappim, annemin pizza diye yaptığı şey daha güzel oluyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 pizza pizza 6-7 sene önce mükemmeldi. 3-4 ay önce yedim, aman allahım mahvetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Emaleth said: dominos 30 dakikada getiricez diye acele filan etmiyor, bütün dominos sistemi 30 dakika üzerine kurulu. pizza tam 16 dakikada hazır oluyor, ekip çalışmasıyla. merak edenler gidip sitesinden hazırlanma modunu seyredebilir, yanlış hatırlamıyorsam vardı. pizza hut pizzacı, dominos eve pizzacı, aradaki fark bu. bu kadar basit ama bi o kadar da derin. (güzel konuştum bence) bu ekip çalışması olayı çok komik. ilk açıldığında gitmiştim şubeye, birbirlerine lakap takmışlar MALZEME KALİTESİ İYİ KENARLAR İYİ MALZEME DAĞILIMI İYİ BİLMEMNE İYİ TEŞEKKÜRLER DOKTORİKS, TEŞEKKÜRLER DİCEYSEKS diye bağırıyorlardı. gülsemmi utansammı karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ahahah ciddimisin gidip görmem lazım kesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 valla 2 kere yaşadım ben artık yapıyorlarmı bilmyiorum biri dövmüş olabilir. sipeyskeykleydik hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 şişli burgerkingde de böle salak bişey var. birbirlerine bişeyler söleyip duruyolar sora teşekkürler bla bla diye bağırıyolar. abicim manyak mısınız dedim içimden. ver burgerimi insan gibi alla alla şaklabanlığa ne gerek var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 o "teşekkürler" diye bapırınbmak "anlaşıldı tamam" demenşin bişr değişiği işte hani söylenilen sipariş anlaşıldı mı gibi ben de mc de çalılştım 1.5 sene orada da avrdı aynı geyik ehe "taşşşşşakkürler ederim zeynep hanım" AHAHAHA herifi vardiya müdürü tartaklamıştı sdonrasında güzel günlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 yok babacum, benim dediim olay hep beraber aynı anda teşeekkürrleeeerr diye bi bağırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 evet mesela -patates kızartması çıktı mı te- +ÇIKMADI DAHA -*sessizlik* /hamburger çıktı -TEŞEKKÜRLER +patates de geldi -TEŞEKKÜRLER YARMAGÜL HANIM şeklinde, çoğu fastfoodcuda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Cons said: Emaleth said: dominos 30 dakikada getiricez diye acele filan etmiyor, bütün dominos sistemi 30 dakika üzerine kurulu. pizza tam 16 dakikada hazır oluyor, ekip çalışmasıyla. merak edenler gidip sitesinden hazırlanma modunu seyredebilir, yanlış hatırlamıyorsam vardı. pizza hut pizzacı, dominos eve pizzacı, aradaki fark bu. bu kadar basit ama bi o kadar da derin. (güzel konuştum bence) bu ekip çalışması olayı çok komik. ilk açıldığında gitmiştim şubeye, birbirlerine lakap takmışlar MALZEME KALİTESİ İYİ KENARLAR İYİ MALZEME DAĞILIMI İYİ BİLMEMNE İYİ TEŞEKKÜRLER DOKTORİKS, TEŞEKKÜRLER DİCEYSEKS diye bağırıyorlardı. gülsemmi utansammı karar veremedim. ehe aynen. bi de bi motivasyon tekerlemesi gibi bişeyleri var hatta, arada bir de onu bağırıyorlar. bööle haka dansı gibi, aynı enerji inanmazsınız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Ben bu dönem olursa part time gireceğim işe burger ya da mcdonalds ta.Eskişehirde adalarda ki burger ı düşünüyorum gelin size bir kıyak yaparım.İşe girersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 rakınkoktaki mcdomalds kadar yavşağı ben bir arada görmedim daha hayatımda. kaç sene oldu ne ortam ne konserler doğru dürüst aklımda fakat o yavşaklar aklımdan çıkmıyor. rağhınkokya bura bizde eğlenelim mantığında idiler galiba fakat olmamıştı. zaten bambi varken adam gibi iş yapamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar