Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 aslında bi senelik olay da görünce tatoo topiclerini açayım dedim. şimdi önce pink floydun bu dövmesini yaptırmak istedim. bi ark benim sevgilim 100 milyona yapar dedi. iyi lan dedim gittim yaptırdım. 1 günde alınmış karar sonucu aşağıdaki gibi sakızdan çıkma dövme misali birşey, artı paramparça - delik deşik olmuş bir kol sahibi oldum. hayır bi de kolun en görünen kısmı. yaz da geldi. gezemez oldum rahat rahat. adam o beyaz çizgi var ya solda, onu çekio siyah oluo çizgi. beyaz olması lazım. çekti çekti lan bu niye siyah oluo dedi. oha lan dedim. ben miyim dövmeci allah belanı versin. 4 kere aynı çizgiden geçti. dövme yaptıranlar anlamıştır bunun ne kadar acı verici bişey oldugunu. renklerin olduğu bölüme bakın abi yamuk lan resmen. sanki 3 gün sonra geçicek gibi yapmış adam baktıkça sinir oluyorum:D onun da adını falan vereyim, izmirliler uzak dursun:dark gate gerçi adamın dövmeler fena değil, bana indirim yaptı diye mi böle yaptı naaptı anlamadım. tabi kötü bi şey. ömür boyu taşıyacağın bir şey bu sonuçta. bok gibi oluyor. dedim parası neyse vericem en pahalı yerde bunu kapattırıcam. gittim taboo'ya. alsancakta, izmir. ödülleri falan olan, profosyonel bi adam. tabii tonlarca iyi adam var piyasada artık o kadar sıkıldım ki abi bizim babür, bizim mehmete gelseydin diyenlerden anlatamam. bayağı bi para saydım, yani gereksizdi belki ama sinir harbiyle yapılmış bişeydi. sağlama almalıydım. bayağı uğraştı, 3-4 çizim yaptık, o büyük siyah kareyi diğerleriyle uyumlu bi şekilde kapatmak çok zordu, bunu gözlerimle gördüm. kapanmıyordu valla. sonunda bu şekilde karar kıldık ve kapattık. mutluyum şuan. tam değil tabi. kolum bomboş olsa bu dövmeyi yaptırmazdım tabii ki:) ayrıca çok fazla siyah oldu yeterince gölge girme imkanı olmadı ortadaki karaltıdan falan ama elden gelen bişey yok. biraz daha genişleticem kolu hafiften sarsın istiyorum, çok yanda plaka gibi duruyor falan filan. ilerde aynı tarz bi tribal de omzuma yaptırınca sağ kolun efsane olacağına inanıyorum. tabii bağlamayacağım omuzla kolu, abartı olur biraz. neyse sonuç olarak kimseye aman dikkat edin dövme bu fln demicem. evet ilginç ama demicem. dövme bi anda gaza gelinince yaptırılıo bunu gördüm, öbür türlü hep yalan oluyor. önemli olan güzel birşey seçmek. bir de tribal tercih edin derim başka da bişey demem, geliştirilmeye çok açık, kapatmaya da elverişli. neyse bu kadar herkese dövme konusunda mutluluklar dilerim. dövmecinin fotosu. (http://www.coskunsakre.com) bi yıl sonraki hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ben valla beğendim :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 bence de başarılı bir cover-up olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 basarili olmus bence gayet.. yalniz dirsek altindan asagi ve diz altindan asagi inmemek gerek bence.. onun disinda iyi gayet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Aynı hatayı bende yaptım... max payne hayranı olup filmini izledikten sonra o valkyrie zımbırtsının dövmesini yaptırayım dedim ve gidip yaptırdım bi gaz sonucu. haliyle pişman oldum -aslında adam o kadar basit dövmeyi yapmayı bile beceremedi, aptalca birşey yaptı sinirlerim iyice gerildi- Şimdide elime para geçmesini bekliyorum ama nasıl düzelttiricem o bölgede ki dövmeyi onuda ayrı düşünüyorum : bahsettiğim dövme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 düzelttirme masteis sildir direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 hacı evet sildir kapattıracağına. orası için büyük bir dövme zaten kapatmak işte gördüğün gibi dertli bişey. zaten tek renk dövme, eğer adam embesil değilse derinin altına çok inmediyse rahat silerler. ama bence o kadar da kötü değilmiş, tabii çizim kalitesi iyi olmayabilir resimde belli olmuor. ha eğer derdin çizim kalitesiyse tamamen, benim verdiğim o adreste mesela aynı dövmeyi hiç değiştirmeden fixleme örnekleri var, koyulaştırıyor, yanlara beyaz gölgeler atıyor baya cillop oluyor bi bakabilirsin onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 nedanko said: basarili olmus bence gayet.. yalniz dirsek altindan asagi ve diz altindan asagi inmemek gerek bence.. onun disinda iyi gayet.. tabii doğru şimdi koskoca adam olucam, mimarlık okuyorum bi gün bürom falan olur yaz geldi mi kolda metalci gibi tribal dövmelerle coşmak var müşterilere:) artık yaş kız uzun kollu takılırız yapıcak bişey yok heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 web cam çekimini göstereyim yalnız bu sildirme olayı ne kadar? çok zahmetli birşey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 pink floyd dövmesininin çoşkunun sitesinde görmüştüm :) bu hali çok çok daha iyi ayrıca çoşkunun eline sanmıyorum kimse su döksün o adam işinin en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 coşkun tabi yaw. tuzlu muzlu ama. du bakalım parayı denkleştireyim amerikan hapisane kaçkını yaptırıcam kolu vallaha:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 çok büyük hata portfolyosuna bakmadan dövmeciye dövme yaptırmak bence, neyse güzel coverup olmuş. @Masteis - direk sildir abi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 siyahlar siyah değil burdaki hiçbi dövmecide valla yeşil oluyo sonra çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 arkhe'yi de tavsiye ederim izmirdekiler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Masteis said: Aynı hatayı bende yaptım... max payne hayranı olup filmini izledikten sonra o valkyrie zımbırtsının dövmesini yaptırayım dedim ve gidip yaptırdım bi gaz sonucu. haliyle pişman oldum -aslında adam o kadar basit dövmeyi yapmayı bile beceremedi, aptalca birşey yaptı sinirlerim iyice gerildi- Şimdide elime para geçmesini bekliyorum ama nasıl düzelttiricem o bölgede ki dövmeyi onuda ayrı düşünüyorum : bahsettiğim dövme birazda büyüterek baya guzelleştirebilirler bence bu dovmeyi ama iyi bi yere git mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 bende onu düşünmüştüm. en azından "birşeye" benzeyebilir dedim. ama işte dediğin gibi onun içinde gerçektende iyi bi yere gitmem lazım. sırf arkadaş diye 1.5-2 yıllık dövmeciye gittim olacağı buydu zaten. çektiğim acıya bile değmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar