Fly Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 dünden evvelsi güç birkaç kişi evde vodka içmiştik, ama bitiremedik duruyor buzdolabında. kaç gün durur açıldıktan sonra ? tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonofdede Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 vodka bozuluomu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ikinci mesajdan sonra beraberliğimizin sonuna geldik.tekrar görüşünceye kadar, hoşçakalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 bilmiyorum, YARIN HEPSİNİ BİTİR falan yaptılar ciddi ciddi, dün kusacaktım durdum. cidden bilmiyorum. hm ok o zaman, tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Nolucak sen onu 1 ay içinde tüketirsin max zaten her türlü. 1 ay blie çok ya :) bişey olmaz, dolapta olmasa bile bişey olmaz. viva la vodka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 açıldıktan sonra yıllarca durmuş votka içtim ben. bişey olmadı valla. tadı kötü gibiydi sanki ama piskolojik de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 2 günde bozmaz rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 2 seneden sonra korkun o süreye kadar bişe olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 vodkaya bişicik olmaz, hiç kasma bitircem diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 marka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Bişeycik olmaz... neyse gidiyorum ben karşıyakanın en güzel tavuk dönercisinden tavuk yaptırmaya byy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ancak karnıbahara yatırırsan bozar. yapma bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 yana yatır hava almasın yoksa ölürsün bir anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 iki güne kadar bitir yoksa ev başınıza çöker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 içerken kuzenin masadan düşebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 valla ben 1 aylık buzdolbainda bile durmayan içtim birşey olmadı :D bira kolay bozuluyormuş ve bekliyince ölümcül olabiliyormuş ama muş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 alkolü uçmadıysa içilir her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ben konuştum vodkayla sen uyuduktan sonra. çok bozulmuş sana, ağladı biraz filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 yok ya hiçbişi olmaz için hertürlüsünü sahte rakı olmadıı sürece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 benimkisi 15 gündür yarım şişe duruo hala içiorm baileys te 1 haftadır açık duruo hala içiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 fede said: ben konuştum vodkayla sen uyuduktan sonra. çok bozulmuş sana, ağladı biraz filan ... offff bu ne şimdi dasfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 xwhiplashx said: benimkisi 15 gündür yarım şişe duruo hala içiorm baileys te 1 haftadır açık duruo hala içiorm ah ulan şimdi burda olacak... adam 15 gündür içmiomş töbe yarabbm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Farinal said: xwhiplashx said: benimkisi 15 gündür yarım şişe duruo hala içiorm baileys te 1 haftadır açık duruo hala içiorm ah ulan şimdi burda olacak... adam 15 gündür içmiomş töbe yarabbm bnmkisi yavaş yavaş takılmaktan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 votka imha timi var.özelden telini veriyim ara, geliriz şey gelirler hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 benim bi arkadasim 3 gun acik unutmus vodkayi, sonra icti kor oldu yaa yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar