BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 İlk resimde zenci kaynamıs birde yoksa ZENCİ JAPON!!! mu
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Emaleth said: kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş. genci canı istediği gibi giyinemeyen memleketten bisk...rem olmaz. gençken eğlenmek lazım, self expression lazım, gülücük lazım, kahkaha lazım. size dayadılar formayı, verdiler gri kazağı, lacivert kravatı diye kıskanmayın. süper işte... 17 yaşıma dönebilsem soluğu japonyada alırım, o derece... helm hepimizi japonların fantazilerinden korusun diyorum başka bir şey demiyorum. her şeyin fazlası zarar. gerçek dünyada yasal olarak yasak olduğu için tecavüz ve çocuk fantazilerini animelere,oyunlara aktaran japonların sayısı önemsenemeyecek kadar az değil.
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 erkek sutyeni ciktigi ilk hafta 2m adet satmi$. (tu)
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 batinin ahlaksizligini aldigimiza sukredin, dogununkini alsak mictiydik asil.
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 hani o degil de, bunlarin hemaphrodite olayi nolcak..nereye kadar yani?
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Esh said: erkek sutyeni ciktigi ilk hafta 2m adet satmi$. (tu) bro?
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 harrison fort amcamiz bile fortlayinca giydi o sutyeni koskoca indy ne hale geldi siz japona fazla goruyonuz dsaf
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Esh said: hani o degil de, bunlarin hemaphrodite olayi nolcak..nereye kadar yani? çok fena o çok..nette (ed de sanırım) futanari diye birşeye denk geldim..oooooof of!
-007- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Norak said: her ülkede ney gösterilse tvlerde demekki insanlar o oluyor :p, animeyse böle, kurtlar vadisi ve seda sayan olunca da bizdeki gibin işte lol. amerikadada tvde gösterilenler yüzünden paranoyak çok misal eheh bu subculture şeysi zaten yenide değil 10-12 yıldır böle caponların teenage kısmısı. süper tespit +rep
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 her forumda ne gösterilse o oluyor +rep.
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Esh said: erkek sutyeni ciktigi ilk hafta 2m adet satmi$. (tu) o ne lan :D
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Malkor said: god ZİLLA :/ yanlis GADCIRAAAAAAAAAAAAAA dogrusu ama agiz vay anasini hayvana bak lan devasa dermis gibi hareket edicek. george takei anlatiyodu bi yerde, godzillanin ingilizce cevirisinde o seslendirmis ilk filmi mi ne, adamin agzina uysun diye sacma sapan seyler diyomus.
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 teşekkürler ama gençler postacı bekliyor, bu lol dışında neleriniz var geride kaldık lol :(
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 hmmm abi hamdi beyin teklifini bekle.
Öne çıkan mesajlar