Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ses yeterince açılmıyor

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Bilgisayarımın sesini sonuna kadar açmama rağmen kulaklıklardan çok düşük oranda ses alabiliyorum. Eskiden bundan daha yüksek ses geliyordu (bir iki format öncesinde :-P ). Ses denetiminde ses sonda başka nasıl bir ayar vare bilen var mı acaba, ne yapmam gerekiyor?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Yok daha yeni aldım, eskisinde de aynı şey geçerli.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Gelişmiş ses kontrollerinde wave ve front var, ikisi de doğrudan etkiliyor. Bi onlara bak en yüksekteler mi diye. Bide wave in bi olayı var, galiba sadece me de oluyordu ama winamp in sesini düşürdüğünde wave de windows tan azalıyor ve bilgisayarı bi daha açtığında wave aynı düşük konumda kalıyor.
edit : kulaklıklarla ilgisi yokmuş tamam[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .

[Bu mesaj axedice tarafından 15 Mayıs 2004 17:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Start > Control panel > Sounds and Audio devices > Speaker settings > advanced

a bir bak derim ben
buradan da kolon seçeneklerinden bir kulaklıklara al bakalım neler oluyor.

Ha bu arada Creative in programlarından birisi yüklüyse oradan da ayrıca ayar yapman gerekecek. 5.1 sistemleri biliyorsunki Creative Mixer den ayarlıyoruz , eğer yüklediysen bu programı , ayrıyetten ayar lazım , tabi kardın Creative ise.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Sosyal ağlarda paylaş

hepsini denedim ama hiç biri fayda etmedi :([signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

hoca ustasına soracan bu işi. ehe. birincisi empedansı düşük bi kulaklık almanda yarar var. ikincisi, powerampD diye bi program var. amfi görevi görüyo 12 desibele kadar distortion ı düşük seviyede tutarak. deneyebilirsin. üçüncüsü gerçek bi kulaklık amfisi alabilirsin. 170 dolar filan. dördüncüsü ses kartının outputunu arttırtabilirsin bi elektronikçiye götürüp ki tavsiye etmem.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex...
Sosyal ağlarda paylaş

Sağol aga da powerampD diye bir pogram bulamadım, biliyorsan linkini yazabilirmisin. Diğer seçenekler şimdilik gündemim dışında da :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...