Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 az önce amon amarth'tan serdar ortaç'a geçiş yapan bi kız gördüm msnde, hayatım değişti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 bide pisliycem twilight'ınıza sonunda ha. ulan Twilight'taki çocuk beni ısırsın diyenler! diye group invitation geliyor BANA. bana niye gönderiyorsun kas kafalı beni niye ısırıyor git fantazilerini kızlar arasında yay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 birini dinleyen diğerini dinleyemıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Xenocide said: bide pisliycem twilight'ınıza sonunda ha. ulan Twilight'taki çocuk beni ısırsın diyenler! diye group invitation geliyor BANA. bana niye gönderiyorsun kas kafalı beni niye ısırıyor git fantazilerini kızlar arasında yay hahaha. vaaay, kendimi elit hissettim be. o kadar kızdan böle bi inviteyşın tane bile gelmedi. sdfaasdfasdfasdf yürrü be hend. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Voys said: birini dinleyen diğerini dinleyemıyor mu ama geçiş yapmak O_o nasıl bi ruh halidir onu çözemedim açıkçası. Mr_Hand said: hahaha. vaaay, kendimi elit hissettim be. o kadar kızdan böle bi inviteyşın tane bile gelmedi. sdfaasdfasdfasdf yürrü be hend.[/small belkide kızlar varlığının farkında değildir B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 ruhsuzdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 @ xeno hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 katılmak zorundayım, insan iki üç geçiş şarkısı koyar ne bileyim rammstein falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 sercan sizde çıldırın of bodomdan arabada beş evde onbeşe geçiyodunuz biz bişey dedik mi gonuşma lan edik: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 eisenheim said: biz bişey dedimki türkçene kurban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Winamp, shuffle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar