Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS3 oyunlarını nerden alıyorsunuz?

Tyrael

Öne çıkan mesajlar

öyle bi seçenekleri yok sanırım.
oyunları Royal Mail ile yolluyorlar, daha büyük paketleriyse TNT ile (guitar hero falan gibi).
Ben de uzun süre araştırdıktan sonra siparişimi verdim shopto.net'ten. 3,5 pound shipping ücreti aldılar.
Siparişi vrdikten kısa bir süre sonra cep telefonuma ürününüzü kargoya verdik tadında bi mesaj attılar.
Ayrıca bu siteden daha önceden alışveriş yapanlar max 1 haftaya oyunların geldiğini söylüyorlar. 4-5 günde ulaşanların sayısı da hayli fazla.
Sosyal ağlarda paylaş

Öff ben de delireceğim! Üye olamıyorum buraya, bazı bilgilerin aynısını kaydetmişler gibi bir hata mesajı veriyor. Bir bana yaramıyor shopto

edit: yukarıda bahsettiğim shopto ile sendit'i karıştırmışım. Sendit'e üyelik deniyorum şimdi. (aka: hanzo ben)

edit2: sendit aradığım şeylerde daha pahalı ama en azından sorunsuz üye olabildim.
Sosyal ağlarda paylaş

perşembe günü shoptodan verdiğim 2 tane oyun bugün evime sorunsuz bi şekilde geldi. hatta 2 gündür falan Ankara'daydı oyunlar da haftasonu bilmemne olduğundan gelmedi. Yani nası oluyo bilmiyorum ama adamlar hayvan gibi hızlı yolluyolar, ingiltere be boru mu.

Kendercik :
üye olurken bilgilerin varmış gibi error vermesinin tek nedeni bilgilerinin önceden girilmiş gibi gözükmesi değil aslında. Aynı sorunu ben de yaşadım ve adamlara mail attım, cevapları şöyle oldu :

"Dear Customer,

The duplicate account message can occur for a few reasons:

1) Someone in the same household has an account already, we only allow one
per household.
2) Some of the starred fields are being left blank.
3) Special characters are being put into the form.
4) There is currently a small error that does not allow hyphens to be used in the name field.

Once one of these doesn't apply the account should register without problem."

Netekim benim problemim de türkçe karakter kullanmamdı.

Onun dışında kredi kartını kaydetmek tam bi çile oldu benim için. Bi türlü kabul ettiremedim. 2 tane bonus kontör kart, bir tane de sanal kredi kartı denedim olmadı. En sonunda sinir oldum kendi hesabımdan bi sanal kart çıkarttım (kredi kartı değil ama, sadece sanal kart). içine aktardım parayı bi baktım oldu. Yani esasen sorun çıkaran kısmı kart bilgilerini kabul ettirmek olabilir. Onu da bu tip bişeylerle çözersin.
Bir de uluslararası güvenlik platformu diye birşey aktif ettirmek gerekiyor kartta. Bankaların internet sitelerinden 2 dakkada halledilebilen bi işlem.
Sosyal ağlarda paylaş

Iyide senin kartini kopyalayan sifreni de alir, merak etme. Sifre sadece kart calinmasina karsi koruma. POS makinasi gibi adam koyuyo karti, sana gelip sifresini girin diyo, sonra basarisiz oldu baska POS makinasi getireyim diyo. Senin girdigin sifre zaten kart kopyalama aletine kaydedilmis oluyo...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...