EarS Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 shopto'dan 3günde oyun geldi artık sırf burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Ya şu shopto hakkında bilgi lütfen? 1- Oyunlar sıfır mı? 2- Fiyatlar nedir kargo margo toplam elime ulaşana kadar kaça patlıyor atıyorum bi MGS4? 3- 3-4 günde de geliyor sanırım bekletmiyorlar? 4- Site güvenilir mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 3 oyun aldım shoptodan.ama direk release olan oyunları almıyorum.bekleyince fiyatlar düşüo. 130 küsür tl e 3 oyun aldım. 5 gunde geldi.kargo içindeydi.oyunlar 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 shopto'nun shippingi hakkı bilgi verebilirmisiniz peki, mesela fedex veya ups istersek onlar aracılığı ile yolluyorlarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 öyle bi seçenekleri yok sanırım. oyunları Royal Mail ile yolluyorlar, daha büyük paketleriyse TNT ile (guitar hero falan gibi). Ben de uzun süre araştırdıktan sonra siparişimi verdim shopto.net'ten. 3,5 pound shipping ücreti aldılar. Siparişi vrdikten kısa bir süre sonra cep telefonuma ürününüzü kargoya verdik tadında bi mesaj attılar. Ayrıca bu siteden daha önceden alışveriş yapanlar max 1 haftaya oyunların geldiğini söylüyorlar. 4-5 günde ulaşanların sayısı da hayli fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 nasıl olsa vizeler var 2 hafta sonra gelir oynarım diye mgs 4 almıştım, 2 gün sonra geldi ne alakaysa lol ? vizeler yalan oldu off hahahha üstelik 19 pound çekeceklerine 28 ytl çekmişler O_o hayatlarının gönderisini yaptı herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 haha sendit çıldırmış olmalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 hemen bir oyun daha alayım dedim ama adam gibi bişey yoktu ucuz. bir orangebox la oblivion istiyordu canım onlarıda pc de bitirmekten cılkını çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Öff ben de delireceğim! Üye olamıyorum buraya, bazı bilgilerin aynısını kaydetmişler gibi bir hata mesajı veriyor. Bir bana yaramıyor shopto edit: yukarıda bahsettiğim shopto ile sendit'i karıştırmışım. Sendit'e üyelik deniyorum şimdi. (aka: hanzo ben) edit2: sendit aradığım şeylerde daha pahalı ama en azından sorunsuz üye olabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 perşembe günü shoptodan verdiğim 2 tane oyun bugün evime sorunsuz bi şekilde geldi. hatta 2 gündür falan Ankara'daydı oyunlar da haftasonu bilmemne olduğundan gelmedi. Yani nası oluyo bilmiyorum ama adamlar hayvan gibi hızlı yolluyolar, ingiltere be boru mu. Kendercik : üye olurken bilgilerin varmış gibi error vermesinin tek nedeni bilgilerinin önceden girilmiş gibi gözükmesi değil aslında. Aynı sorunu ben de yaşadım ve adamlara mail attım, cevapları şöyle oldu : "Dear Customer, The duplicate account message can occur for a few reasons: 1) Someone in the same household has an account already, we only allow one per household. 2) Some of the starred fields are being left blank. 3) Special characters are being put into the form. 4) There is currently a small error that does not allow hyphens to be used in the name field. Once one of these doesn't apply the account should register without problem." Netekim benim problemim de türkçe karakter kullanmamdı. Onun dışında kredi kartını kaydetmek tam bi çile oldu benim için. Bi türlü kabul ettiremedim. 2 tane bonus kontör kart, bir tane de sanal kredi kartı denedim olmadı. En sonunda sinir oldum kendi hesabımdan bi sanal kart çıkarttım (kredi kartı değil ama, sadece sanal kart). içine aktardım parayı bi baktım oldu. Yani esasen sorun çıkaran kısmı kart bilgilerini kabul ettirmek olabilir. Onu da bu tip bişeylerle çözersin. Bir de uluslararası güvenlik platformu diye birşey aktif ettirmek gerekiyor kartta. Bankaların internet sitelerinden 2 dakkada halledilebilen bi işlem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 burda insanların söyledii kadarıyla shopto gayet düzgün çalışıo heralde. bi denemek lazım. peki bu gümrük işi nası? oyunu takılan var mı? takıldıysa naaptı? prosedür nedir? (başımıza gelirse ne yapıcaımızı bilelim en azından.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 1 inde play-asia dan yollanan fracture da geldi bugün. Ama sendit yine öyle yapıp 2 günde elime getirecek mi diye bir oyun daha alayım diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 play asia'dan gelenlerde dildi regiondı bi sorun çıkmıo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 region sorunu yok oyunlarda dil olayıda en altta yazıyor hangi dil ise ona göre alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 MK vs Dc şu anda 40 TL'ye geliyor eğer sipariş verirseniz. Harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 nerden 40ytl ye geliyor yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 http://www.shopto.net/PS3/GAMES/PS3MO02-Mortal%20Kombat%20vs%20DC%20Universe%3A%20Collector%27s%20Edition.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 devil may cry 4 de 30 civarı felan senditte de bayağa bişey var alınacak. assasins creed felan ucuzdu şu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 shopto üyelik sistemini değiştirmiş sanırım, üye olmayı başardım sonunda. shopto'da posta ücreti var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 valla kredi kartı ile alışverişi beceremedim. sanal kart kabul etmiyor adiler. bende normal kart bilgilerimi verecek değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Niye degilsin? (icgudusel bi merak bu benimkisi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 normal kartlarımın tümü telefon veya internet alışverişine kapalı çünkü. wow oynadığım dönemde bile sanal kartla ödeme yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 E iyide herhangi bir yerde yaptigin alisveris de internet uzerinden yaptigin kadar tehlikeli? Hatta herhangi bir yerden yaptigin daha tehlikeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 riglous said: E iyide herhangi bir yerde yaptigin alisveris de internet uzerinden yaptigin kadar tehlikeli? Hatta herhangi bir yerden yaptigin daha tehlikeli? şifresiz kart girişlerim ret cevabı alıyor. Banka ile görüşerek bunu sağlayabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Iyide senin kartini kopyalayan sifreni de alir, merak etme. Sifre sadece kart calinmasina karsi koruma. POS makinasi gibi adam koyuyo karti, sana gelip sifresini girin diyo, sonra basarisiz oldu baska POS makinasi getireyim diyo. Senin girdigin sifre zaten kart kopyalama aletine kaydedilmis oluyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar