odchu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 NETTEN SIPARIS www.shopto.net Site gorunus olarak cakma bir siteye benziyor ama 3 siparis verdim, elime ulastilar ki adres konusunda sikintilarim vardi. Ne odemede ne de kargoda problem oldu. Oyunlar ayri ayri baloncuklu zarflarla 6-7 gunde ulasti. UK royal maille cikiyor yola TR girisinden sonra da PTT ile devam ediyor. TRye girene kadar royal mailden sonrasinda PTT sitesinden kargoyu takip edebiliyorsunuz. Sitede fiyatlar hem euro hem de pound olarak veriliyor. Pound olarak alisveris yapmak daha karli oluyor parite farki sitenin fiyat farkindan cok daha dusuk oldugu icin. Oyun disinda DualShock alisverisinde de sikinti olmadi. Ama donanim alisverisine pek guvenmemek lazim belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 bu shopto ikinci el falanmi satiyo ? 45 milyona little big planet falan satiyolarda cok garip geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 sanmıyorum 2. el olduğunu senditde de geçen gün o civardı şu an artmış gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Shopto mükemmeldir. Çok ucuz ve çok güvenli. Hepsi sıfır oyunların fiyatlara şaşırmayın :p Gittigidiyorda satanlarda burdan getirtip, geçiriyor millete 3 katı fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 sendit.com hala bildiğin arıza :/ siparişler gene günlerdir ortalıkta yok, kargo numarası vermedikleri için takip etme fırsatı da yok. 1 ay dolunca gelmezse bi daha göndercez diyor, ölme eşşeğim ölme... bir de benim sipariş ettiğim oyunlarda sendit ve gittigidiyor fiyatları aynıydı. sendit'ten getirtmeden önce diğer seçenekleri düşünmekte fayda var arkadaşlar, bunu hatırlatmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 11 is gununde geldi... ABD'den kargo yollayinca da o kadar surede geliyodu, hakkaten cus denecek bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 wotlk siparişini çıkmadan 15 gün önce verdim hala gelmedi senditten paket :) gelenlere de 3 4 hafta sonra geldi oyun çıktıktan. ucuz etin yahnisi sendit. paraya kıyın adam gibi yerden alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 sendit belki wow gibi cok talepte olan bi oyunda sicmis olabilir o kadar. onun disinda 3 4 kere oyun istedim 10 gunu bulmadan geldi. arkadasim fsx gold aldi 5 gunde gelmisti eline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 en basitinden postacının insafına kalıosunuz. adam kutuya atıp gidiyor sonra allah kerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 senditten 3 oyun aldım bi sıkıntı olmadı gittigidiyor da kargo parasını karttan çekmiolar dimi direk kapıda veriosun ayrıyetten bide ben sevmiyorum öle bireylerden almayı :) ha bide şeyi sorcaktım.bu psstore da satın alınan oyunlardan önerceğiniz varmı.hani çıtır çerezlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 flower ve high velocity bowling en basarili psn oyunlari benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Bir süredir araştırıyorum Senditten Sakın oyun almayın şu aralar. 16 cı gündeyim bugün, Bazı insanların beklediği gün sayısı 40 ı aşmış. Hiç tavsiye etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Enginar said: flower ve high velocity bowling en basarili psn oyunlari benim gözümde. bowlingi indirdim new game dedim sildim sonra direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 olayi çözdükten sonra online oynamak baya keyifli. gerci ben online patch gelmeden de baya oynamiş eğlenmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 www.shopto.net ve sendit.com bu aralar en iyi sonuç aldığım fiyat/hız/paketin elime ulaşma oranı açısından Sohpto. Guitarhero world tour bundle setini getirttim PS3 için b,r teko gümrüğe takıldı TnT yüzünden. Onun dışında sıkıntı oladı en son official wireless headset ve killzone 2 aldım sorunsuz geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 yok 2 hafta oldu ses seda yok, sendit'te yaptığım alış veriş de 35 £, yani gümrüğe takılması da zor. ptt ile olmaz bu iş, zaten takip nosu da vermedkleri için hak getire... ben çoğu kimse senditten alıyor diye çok araştırmamıştım, aman diyorum senditten ilk defa alıyorsanız iyi araştırın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 cogu zaman 14 günde falan geliyor zaten ptt sagolsun. sendit lik bişi yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Enginar said: cogu zaman 14 günde falan geliyor zaten ptt sagolsun. sendit lik bişi yok yani. problem ptt'den doğrudur, ama oratada bir takip numarası olmaması ve 2.'yi yollamaları için 1 ay beklemeleri sendit için büyük eksi. (gameseekte bu süre 14 gündü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 shopto dan ilk defa sipariş verdim.pazartesi günü 2 oyun sipariş verdim bu sabah geldi.tebrik ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 25 şubattan beri sendit'le boğuşuyorum :/ hala 25 marta kadar bekleyin şimdi yardımcı olamayız diyolar, ayıp be kredi kartın kesim tarihi gelecek parayı ödicez ortada oyun yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 konu açmayayım sorumu burdan sorayım. şimdi malum sitelerden oyun indirip, dvd-cd ye çekip oynayabiliyor muyuz? siz oyunu niye alıyorsunuz orjinal takıntınız mı var yoksa benim dediğim olmuyor mu. eskiden çip mip takılıp halloluyordu bu işler. benim hiç bilgim yok ps3 konusunda ondan sordum. açıkçası bir oyuna 100 tl vermek istemiyorum, öylesine alıcam çünkü ps3 ü. dediğm gibi oluyorsa alayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 yok greeny olmuyor o olay =), cip falan yok su an ps3 icin, yalnızca orjinal eheh... gerci gecenlerde haber cıkmıstı, cip degil de hdd uzerinden calıstırma olayı kırıldı falan diye, ama yalan cıktı sanırım sonra =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 dark alex halletmiştir kesinde sony den iyi para alıyodur yaymamak için sdffds. bi de oyunları indirene kadar ev bark sahibi oluruz 1 m le denersek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 keşke olsa çiple miple korsan oyun :P oyun alırken şunu mu alayım bunu mu alayım diye düşünmek mi olur yav :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ankarada böyle forumlardaki gibi fiyatlarla oyun satan dükkanlar vs var mı ? örneğin gidip bi pes2008 i 15 liraya alabieceğimiz yerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar