Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS3 oyunlarını nerden alıyorsunuz?

Tyrael

Öne çıkan mesajlar

NETTEN SIPARIS

www.shopto.net

Site gorunus olarak cakma bir siteye benziyor ama 3 siparis verdim, elime ulastilar ki adres konusunda sikintilarim vardi.

Ne odemede ne de kargoda problem oldu.

Oyunlar ayri ayri baloncuklu zarflarla 6-7 gunde ulasti.

UK royal maille cikiyor yola TR girisinden sonra da PTT ile devam ediyor. TRye girene kadar royal mailden sonrasinda PTT sitesinden kargoyu takip edebiliyorsunuz.

Sitede fiyatlar hem euro hem de pound olarak veriliyor. Pound olarak alisveris yapmak daha karli oluyor parite farki sitenin fiyat farkindan cok daha dusuk oldugu icin.

Oyun disinda DualShock alisverisinde de sikinti olmadi. Ama donanim alisverisine pek guvenmemek lazim belki de.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
sendit.com hala bildiğin arıza :/
siparişler gene günlerdir ortalıkta yok, kargo numarası vermedikleri için takip etme fırsatı da yok. 1 ay dolunca gelmezse bi daha göndercez diyor, ölme eşşeğim ölme...
bir de benim sipariş ettiğim oyunlarda sendit ve gittigidiyor fiyatları aynıydı. sendit'ten getirtmeden önce diğer seçenekleri düşünmekte fayda var arkadaşlar, bunu hatırlatmak istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

senditten 3 oyun aldım bi sıkıntı olmadı

gittigidiyor da kargo parasını karttan çekmiolar dimi direk kapıda veriosun ayrıyetten

bide ben sevmiyorum öle bireylerden almayı :)

ha bide şeyi sorcaktım.bu psstore da satın alınan oyunlardan önerceğiniz varmı.hani çıtır çerezlik
Sosyal ağlarda paylaş

www.shopto.net ve sendit.com bu aralar en iyi sonuç aldığım fiyat/hız/paketin elime ulaşma oranı açısından Sohpto.

Guitarhero world tour bundle setini getirttim PS3 için b,r teko gümrüğe takıldı TnT yüzünden. Onun dışında sıkıntı oladı en son official wireless headset ve killzone 2 aldım sorunsuz geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

yok 2 hafta oldu ses seda yok, sendit'te yaptığım alış veriş de 35 £, yani gümrüğe takılması da zor. ptt ile olmaz bu iş, zaten takip nosu da vermedkleri için hak getire...
ben çoğu kimse senditten alıyor diye çok araştırmamıştım, aman diyorum senditten ilk defa alıyorsanız iyi araştırın!
Sosyal ağlarda paylaş

Enginar said:
cogu zaman 14 günde falan geliyor zaten ptt sagolsun. sendit lik bişi yok yani.

problem ptt'den doğrudur, ama oratada bir takip numarası olmaması ve 2.'yi yollamaları için 1 ay beklemeleri sendit için büyük eksi. (gameseekte bu süre 14 gündü)
Sosyal ağlarda paylaş

konu açmayayım sorumu burdan sorayım.

şimdi malum sitelerden oyun indirip, dvd-cd ye çekip oynayabiliyor muyuz? siz oyunu niye alıyorsunuz orjinal takıntınız mı var yoksa benim dediğim olmuyor mu. eskiden çip mip takılıp halloluyordu bu işler. benim hiç bilgim yok ps3 konusunda ondan sordum. açıkçası bir oyuna 100 tl vermek istemiyorum, öylesine alıcam çünkü ps3 ü. dediğm gibi oluyorsa alayım :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...