Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 http://www.zdnet.com.au/insight/software/soa/Is-it-Windows-7-or-KDE-4-/0,139023769,339294810,00.htm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 ama bunlar windows logosunu bile tanımayan insanlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Şimdi buradan insanların "ooo yeni windows bu kesin daha iyidir" gibi bir düşüncesi olduğunu mu anlamalıyız her yeni çıkan bir windows için yoksa KDE'nin arayüzünün windowstan daha easy-to-use hoş filan olduğunu mu çıkarmalıyız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Hiç br şey çıkarmamalıyız bence. Lol sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 lol ama kde 4.0 mi yapmayin allasen, dunyanin en buyuk WM/DE failure iydi bence :P awesomewm gosterip bakin artik windows da mouse yok desinler :p ya da daha iyisi, apple in yeni super intuitif desktop i diyip awesome wm koysunlar kac apple fanboy buna inanir gorelim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Awesome'ı hiç sevemedim ben, wmii tercih ediyorum tiling. Ama KDE 4.2 iyi ya, benim daha önce fark ettiğim tüm bug'ları düzeltmişler. Zaten çok tepkiler aldı bu son versiyon, bak bir. Openbox kullanırdım, kullanışlılıyla (Plasma desktop ve Phonon) beni benden aldı, Openbox'u bıraktırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 ya ugrasiyodum linux le, arch da ugrastim baya sonra dedim kendime, ulan dersler yeterince agir, 3 tane programlama dilini her gun en az 4 er saat kullaniyosun, bi de oturup linux mu hacklicen, mint yukledim gnome la :) (SML ve C yi windows da sksen kullanmam) sevemedim plasma yi, cok eye candy, cok buyuk bi de (ben kucuk gui seviyorum, text 6 font olsun boole benden baskasi okuyamasin :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Ayarlayabiliyorsun artık. 4.2'de bir sürü şey eklediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar