Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eksi - Ekşi - Ek$i Sözlük/Sozluk vs Paticik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Jarlaxle, 13 Mayıs 2004 22:36 tarihinde demiş ki:
Bence bu topic tamamen " Ya sözlüğün ortamı süper,bende girmek istiyorum ama giremiyorum ve sanırım hiçbirzaman da giremiyeceğim,hmm en iyisi bende elimin altındakileri kullanıyim ve ona benzetmeye çalışıyım.hatta ününe ün katıyim meşhur ediyimde herkez tarfından sevilen bilinen biryer olsun,böylece bende eskilerden olduğum için talep görünce havam olur,tatmin olurum" mantğıyla yazılmış,çocukça -tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış- tadında bir yazıdan başka birşey değildir.

Olay budur.. +99
Nokta
Mesaj tarihi:
said:
nedanko, 16 Mayıs 2004 17:15 tarihinde demiş ki:
Olay budur.. +99
Nokta

said:
sirius fi tarihinde sözlükte demişki
...insanların niyetleri hakkında kendi kendine genel kanaatler oluşturup sonra da onları çekince belirtmeden yargılamak denyoluktur, modern insanın zihinsel sorunudur; bu yanılgıya düşmeyiniz...

niyet yargılamak

sıkılmadan hepinize teker teker yazacam bunu.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..

[Bu mesaj Rahan tarafından 16 Mayıs 2004 17:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
nedanko okumadan konuşma beni de sinirlendirme

ekşi sözlük, ezik bebelerin olduğu, küfürlü topicler açıp sonra da "bunlar kaliteli geyikler, her yer geyik, sen anlamıyorsan ben napıyım, ben elit über bir dağım sense sefil bir faresin" modunda takıldıkları,
çok önce account alıp, bu accountlarını düzenli entry girerek sağlamlaştırmayı başardıkları için account alamayanları ezmeye çalıştıkları uyduruk kaydırık, kendi yağıyla kavrulan saçma sapan bir yerdir,
nadiren güzel entry çıkıyor diye, bu iğrenç ve rezil yeri beğenecek değilim..

Ben fare değilim o da dağ değil..
olsa olsa mamak çöplüğünün oluşturduğu bir dağ olur..
account alamadım diye hayıflanacak değilim arkamdan saçma sapan konuşmayın..
yazdıklarımı okumadan, "DÜŞÜNME YETİNİZİ ÇALIŞTIRMADAN" abuk sabuk şeyler de yazmayı bırakın!

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 16 Mayıs 2004 17:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
www.privatesozluk.com ekşiye alternatif olmaya çalışıyor mesela. ekşiden yazarlık almak zor diye kasmayanlar orada diyebilirim. merak edenler yazarlık alıp bu sözlük camiasına dahil olabilir.

nete çok takılanların bulunduğu iyi mekan sayısı, fazla değil zaten.

patiye kayıt yaptıran kişi sayısı ile devamlı yazanların sayısı arasında da baya fark vardır.
(patiden aldığım eski acc un şifresi maili hakkında da fikrim yok. yine ortadan kaybolursam şaşırmayın. başka bir nick ile gelirim ama söylemem) :P

yani bu hedeleri yok yazarlık vermiyorlar felan , yok atıldım felan fazla takmayın . zaten oraya yazacağınız bir kaç bin entry den sonra ancak tanınırsınız. ha ben cıngarım sağa sola bulaşırım diyorsanız acc gider gene ağlarsınız.

adamlar rahat ,yazara ihtiyaçları yok takmıyorlar. ekşi yazarlığının kıymete binmesinden başka , hızı kalitesi felan da iyi .eski , köklü , ekol olmuş bir yapı sonuçta. ama artık internette pek de yalnız değil. yazar alımını kapatarak başka sözlüklerin çıkmasını da yine ekşi sağladı. ancak bu kadar yazarı kaldıramazdı zaten .

dediğim gibi paticiğin sözlüğü de var. ancak uo'ya has gibi gözüküyor.[signature][hline]Show No Mercy
Mesaj tarihi:
1- orası forum değil sözlük tamam. Ama sözlük altında forum siteleri gibi muhabbet yaptıkları için orası forumdur demek istedim bunu niye ısrarla "yok orası forum değil sözlüktür" diyorsunuz anlamış değilim..

bazılarına lafım:
geyik diyorsan garbage bölümünde küfrederek ben ekşi sözlükten daha iyi geyikler yaparım..
ders çalışma, yardımcı kaynak diyorsan, burda ordaki insanlardan binlerce kez zeki varlıklar var, matematikte sorunun varsa gel burda sor. Ben küfür de ederim "bkz: entlerin matematik çalışması" gibi abuk "entry"ler de girerim.
canlandırcaksanız burayı canlandırın aptal bi yeri değil...

said:
Zed, 13 Mayıs 2004 03:59 tarihinde demiş ki:
sözlüğe girip bi bok olduğunu sanan çok kişi var

said:
Sam, 13 Mayıs 2004 04:07 tarihinde demiş ki:
ekşi sözlüğün beğenilebilecek entry'leri %10 filan olabilir benim gördüklerim arasında, zira sözlük değil herşeye değinen bir forum şeklinde işliyor. yazılan şeyin yanlış olup olmaması hiç mühim değil, işkembeden de sallasan olur anlaşılmadığı sürece..

said:
neterrorist, 13 Mayıs 2004 04:12 tarihinde demiş ki:ayrıca sözlükte küfür yasak değil am, sik vb.
ayrıca bütüüüüüün bu argo sözlüğü haline gelişe ses çıkarmayan yönetim, ismi lazım değil bir manken kardeşimize "televole şebeği" dedim diye entrymi bizzat kendisi sildi. neymiş kişilik hakları

said:
Halfmumi, 13 Mayıs 2004 04:21 tarihinde demiş ki:
sözlük yalan oldu diyorum...evet...
" m" "döt" "sokuş mikiş" sözleri ile,bazı kişiliksiz suserleri ile kayboldu...

said:
Sam, 13 Mayıs 2004 04:22 tarihinde demiş ki:
ha ekşisözlüğün o mantığının güzel bir şekilde işlendiği durumlar var ancak bir mesaj o havayı yaratıyorsa dokuz tanesi alakasız, bizim garbage'ı aratacak şeyler..

said:
Silthanas, 13 Mayıs 2004 09:47 tarihinde demiş ki:
yani insanlara teker teker bakiyosun , alayi loser..ama boyle ya$i gecmi$, bi baltaya sap olamami$, kendi varligini 'sozlukle' olu$turmu$ adamlar..

said:
Silthanas, 13 Mayıs 2004 10:17 tarihinde demiş ki:
ama yine de kullanicilari sanildigi kadar kral, yuce varlik degillermi$ onu gordum..

said:
Jaan, 13 Mayıs 2004 10:30 tarihinde demiş ki:
Ahahah o nesil kavramı süper resmen egolarını tatmin ediyorlar.Benim de sözlük kullaınıcısı tanıdıklarım var çoğu konu sözlükten açılınca bir anda değişiyorlar sankim bilimum küçük dağ ve tepleri kendileri yaratmış gibin duruyorlar.
güzel bieşyler bulabilme şansınız %10 gerçekten böyle.

said:
Sam, 13 Mayıs 2004 13:09 tarihinde demiş ki:
sonra birisi gelip ..çmış resmen tek bir entry ile. demokrasiydi, özgür ortamdı filan beni ilgilendirmiyor ekşi sözlüğün formatında, kutsal bilgi bilmemnesi mi? değil yahu,
ilk 10 sn için dahiyane bir buluş gibi gelebilir ama uygulamada durum böyle değil maalesef. hani beğenebilseydim, belki daha çok karıştırır da harcadığım vakte değer birşeyler bulurdum ama gördüklerimden çıkardığım o vakte değmiyor..

"bakınız: zzzt erenköy" dedin mi tamam artık, sözlüğün konseptini bozmadın, buyur geç ağababa..

bir değil on değil, her yer bunlarla dolu.. yemişim 'beğenilmeyen entry'leri', ingiliz polisinin suç oranını düşürmek için vatandaşa kitkat dağıtması daha etkili bir yöntem olsa gerek..

said:
blackchaos, 13 Mayıs 2004 14:00 tarihinde demiş ki:
abuk subuk şeyler çok...

said:
Durlag, 13 Mayıs 2004 22:54 tarihinde demiş ki:
soyle soyliyim uzun zamandır kullanıcı olmama ragmen artık yazacak yada okuyacak birsey kalmadı orada ...hersey belden asagıya muhabbete donustu ..zirvelere gidiyodum son gittigim zirvede iyice insanların LOSER olduunu anladım o nedenle sallamıyorum izbeliktir aldı yürüdü o nedenle hiiç geregi olmayan bi kurum haline gelmek üzere

said:
Bonecrusher, 13 Mayıs 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
kendi yağımla kavrulmak, kendi kendimi tatmin etmek için açmadığımı belirtmiştim Jarlaxle.
Tartışma amaçlı açtığımı, bu kadar garip bir yerin, neden bu kadar popüler olduğunu merak ettiğimden topic açmıştım.
Ben tavşan değilim dağa da küsmedim.
Ekşi sözlük beni arasına almadıysa, kendi kayıbıdır.

said:
Sam, 14 Mayıs 2004 01:02 tarihinde demiş ki:
üyeliğin belirli bir süreçten geçtikten sonra verildiği, hatta uzunca bbir süredir de tamamen durdulduğu, 4300 küsur üye sahibi bir yerde belli bir yaş grubu ya da belli bir görüşteki insanları barındırıyor olmak üstün bir meziyet değildir. paticik'te bu uygulama başlatılsa ve yarın binlerce kullanıcının hesabı kapatılsa biz de bir anda 'seçkin insanlar topluluğu' oluruz.

marifet kendini laboratuar ortamı gibi dış dünyadan soyutlamadan belli bir seviyeyi tutturabilmektir ki türkiye'de gördüğüm ortamlar arasında buna en yakını burası. kaldı ki ekşi sözlük böyle bir denetimden geçirip adeta elle seçtiği kullanıcılara rağmen bizim garbage deyip kötülediğimiz, bakarsak gözümüz kirlenirmişcesine bahsettiğimiz bir yerden çıkmışcasına
Mesaj tarihi:
said:
Jarlaxle, 16 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
blademaster ın ekşi sözlük accountu arıyorum diye açtığı topic in altına şunu yazan ;

said:
Bonecrusher, 02 Nisan 2004 18:04 tarihinde demiş ki:
bana da bana da :-P

bir insanın şimdi böyle konuşmasını gerçekten ironik.

:-P sembolunun nolduğunu biliyor musun..
"dalga geçmek, espri yapmak" anlamında bir dil çıkarmaktır bunu oraya koymuşum diye, çünkü dalga geçiyordum, şaka yapıyordum. bunu anlamadan bana iftira atmaya çalışman çok komik...[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Mesaj tarihi:
sen kimsin ki ben sana iftira atıcam, durumuna sadece gülüyorum ne düşündüğün yada ne yapmaya çalıştığın umrumda değil ama gerçek olan şey artık iyice battın neyi toparlamaya çalışıyosun,ne konuda üste çıkmak istiyosun anlayamadım.hadi o mesajı yanlış anladık alttakidemi yanlış anlama

said:
Bonecrusher, 03 Nisan 2004 03:23 tarihinde demiş ki:
1. nesil olacaktik ne güzel, elimizde büyüycekti de, herhalde bazi seyleri yanlis yaptim orda..

bence artık uzatma..[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand.
Mesaj tarihi:
ordaki söylediğim espriyle karışık lafları, "ah ah bak olamadım şimdi de bi topic açıyım da sözlüğe bok atayım" amaçlı gösterdiğin için saol.
bak anladım ben meğersem bunu "paticik halkı toparlanın gelin sözlüğe bok atalım" diye göstermişim.. saol benim bilmediğim birşey öğrettin bana..
*! alkışlar *

noktayı koydum, sen böyle düşünmeye devam et
.[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Mesaj tarihi:
Ben ekşi sözlüge nerdeyse kuruluş asamasından beri üyeyim Bone benim anladığım kadarıyla sen burda yazmak istıyosun ama üyelğın yok çok hevesliysen ben sana account'umu verebilirim. Dediğim gibi ben uzun suredır kullanmıyorum... =)
Mesaj tarihi:
şu anda ekişiye girin abi ordaki ilk entry ye bakın anlarsınız ekşinin kalitesini (iste kanarya ... ... şampiyon) ps:değişmiş su an 10. fln [signature][hline]Eye of twilight, give us sight...
Take our offer, give us might...
Make our power, tears of night...

[Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 16 Mayıs 2004 18:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Milyonlarca kelime bulunan bir sitede küfürlerin bulunması o sitenin düzeysiz olduğunu gösteriyorsa, her 5 kelimeden biri fuck olan klasik amerika filmlerine neden hala gitmekte ısrar ediyorsunuz ?
Kendimizi kandırmayalım. Hyat türk filmi değildir. "Ah beni aldattın ha aşağılık" demeyiz (bkz: cem yılmaz)
Mesaj tarihi:
Bonecrusher, bir yerin ne kadar iyi yönetildiğinin evrensel göstergesi küfredilmesine izin veriliyor olup olmaması değildir. adamların kurallarında küfür yasak diye bi şey yok. kaç kere söyledik bunu hatırlamıyorum. bunu anlasan hiç sorun kalmayacak aslında.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-

[Bu mesaj Zed tarafından 16 Mayıs 2004 19:24 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...