Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Klasik sözümüz.. Az kaldı 23 Nisan'a bakalım ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Evet okul tatil :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Ben 19 mayısı kutluyorum valla 23 nisan günlerimiz geçti :P[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 nıe tek farkı 19 mayıs bıze 2 gun tatıl ehhe ondan dah bı sewgıyle karsılıoruz tabı doru..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 sanırım ilk okullar daha ballı :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Bizim bu hafta full tatil zaten ahah kim ballı dedin ?[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Niye tatil abi[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 said: Deep-Night, 22 April 2003 00:06 tarihinde demiş ki: Bizim bu hafta full tatil zaten ahah kim ballı dedin ?[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... bizim paskalya gecen haftaydi bu haftaki 23 nisanla birlesti 1.5 hafta tatil yaptik... uzerine mayisin ortasinda 1 hafta avusturya'ya gidioruz okul yok... kovanini getirseniz rakip olamaz[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Ne demiştim ? (: Yok öyle birşey demedim ben bal falan.[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 ben valla bu hafta hiç kasmıyıcam bir tek cuma sınav oldugu için gidicem :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 19 mayisliyiz biz. Ama paskalya rulz[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 ilgnç ya.. bu fransız kolejlerde falanmı var.. ne bileyim devlet okullarında böyle bir uygulama yok sanırım :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 lise sonların bu hafta son okula gelişleri bizim okulda,diğer okulları bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 ne demeye çalınştın anlayamadım? yada devrik cümle olmuş..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 lise sonların bu hafta son haftası demek istedim bizim okulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 ha anladım :) öss sanırım :) bu dönem sanırım rapor alan bazı tanıdıklar hastanelere falan 300-600milyon vermiş..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 yok be bizim okulda rapor olsada olmasada yok yazmıyolar,bi kişi bile kalmıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 hadi bea :) o zaman ben hiç gitmezdim herhalde :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 ehu bizim okulda da ilk derslere girmeyhince yazmıolar sanan arasında benim de olduğum bikaç kişi şu an toplamda 29 gün dewamsızlık rekoruyla okuldan adımını atamıyo dışarı[hline]Dramar on Albion/Kay Osmanbey on Midgard/Merlin [b]the blue mists of the night[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elesso Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 29 gün? orta okulmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… feiticiera Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 lise2 :)[hline]Dramar on Albion/Kay Osmanbey on Midgard/Merlin [b]the blue mists of the night[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 tatil olan son 23 nisanım doya doya yaşicam[hline]Fransa'da doğdu ! Beşiktaşlı oldu ! Helal olsun sana ! Pascal Nouma ! Pascal Nouma ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 29 gün mü kalma sınırı özürsüz 10 gün ama (:[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… feiticiera Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 raporlarla beraber toplam 30 gün 9.5 özürsüz 19.5 ta raporlu ki özürsüzlerimiz müdür yardımcısı saolsun rapora ayzıldı aslında raporumuz 0[hline]Dramar on Albion/Kay Osmanbey on Midgard/Merlin [b]the blue mists of the night[b] [Bu mesaj feiticiera tarafından 22 April 2003 18:46 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj feiticiera tarafından 22 April 2003 18:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… feiticiera Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 tam topralıamadım gibi geldi bana yani: raporla beraber toplamda en fazla 29.5 gün dewamsızlık yapılabilio 30 olduu zaman otomatik sınıfta kalıosun bizde de şu an 29 gün war ilk mesajıma bakarsabn toplamda 29 gün dediğimi görürsün[hline]Dramar on Albion/Kay Osmanbey on Midgard/Merlin [b]the blue mists of the night[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı 23 Nisan Neşe Doluyor İnsan! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
elesso Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 29 gün? orta okulmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 lise2 :)[hline]Dramar on Albion/Kay Osmanbey on Midgard/Merlin [b]the blue mists of the night[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 tatil olan son 23 nisanım doya doya yaşicam[hline]Fransa'da doğdu ! Beşiktaşlı oldu ! Helal olsun sana ! Pascal Nouma ! Pascal Nouma ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 29 gün mü kalma sınırı özürsüz 10 gün ama (:[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… feiticiera Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 raporlarla beraber toplam 30 gün 9.5 özürsüz 19.5 ta raporlu ki özürsüzlerimiz müdür yardımcısı saolsun rapora ayzıldı aslında raporumuz 0[hline]Dramar on Albion/Kay Osmanbey on Midgard/Merlin [b]the blue mists of the night[b] [Bu mesaj feiticiera tarafından 22 April 2003 18:46 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj feiticiera tarafından 22 April 2003 18:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… feiticiera Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 tam topralıamadım gibi geldi bana yani: raporla beraber toplamda en fazla 29.5 gün dewamsızlık yapılabilio 30 olduu zaman otomatik sınıfta kalıosun bizde de şu an 29 gün war ilk mesajıma bakarsabn toplamda 29 gün dediğimi görürsün[hline]Dramar on Albion/Kay Osmanbey on Midgard/Merlin [b]the blue mists of the night[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı 23 Nisan Neşe Doluyor İnsan! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 tatil olan son 23 nisanım doya doya yaşicam[hline]Fransa'da doğdu ! Beşiktaşlı oldu ! Helal olsun sana ! Pascal Nouma ! Pascal Nouma ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 29 gün mü kalma sınırı özürsüz 10 gün ama (:[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 raporlarla beraber toplam 30 gün 9.5 özürsüz 19.5 ta raporlu ki özürsüzlerimiz müdür yardımcısı saolsun rapora ayzıldı aslında raporumuz 0[hline]Dramar on Albion/Kay Osmanbey on Midgard/Merlin [b]the blue mists of the night[b] [Bu mesaj feiticiera tarafından 22 April 2003 18:46 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj feiticiera tarafından 22 April 2003 18:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… feiticiera Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 tam topralıamadım gibi geldi bana yani: raporla beraber toplamda en fazla 29.5 gün dewamsızlık yapılabilio 30 olduu zaman otomatik sınıfta kalıosun bizde de şu an 29 gün war ilk mesajıma bakarsabn toplamda 29 gün dediğimi görürsün[hline]Dramar on Albion/Kay Osmanbey on Midgard/Merlin [b]the blue mists of the night[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı 23 Nisan Neşe Doluyor İnsan! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
feiticiera Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 tam topralıamadım gibi geldi bana yani: raporla beraber toplamda en fazla 29.5 gün dewamsızlık yapılabilio 30 olduu zaman otomatik sınıfta kalıosun bizde de şu an 29 gün war ilk mesajıma bakarsabn toplamda 29 gün dediğimi görürsün[hline]Dramar on Albion/Kay Osmanbey on Midgard/Merlin [b]the blue mists of the night[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı 23 Nisan Neşe Doluyor İnsan! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Öne çıkan mesajlar