Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 "Attempt to connect patch server." dedi kaldı, gıcık oldum napcam ya yadım edin lütfen... :([signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 bağlantında bir sorun var ya da sunucu sorunluydu, olmadıysa tekrar dene yarın filan..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaviDis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: Solonor, 15 Mayıs 2004 23:05 tarihinde demiş ki: "Attempt to connect patch server." dedi kaldı, gıcık oldum napcam ya yadım edin lütfen... :( Bağlantı sorunları genellikle internet bağlantısından kaynaklanıyor. ( Geçen ay kablonet kullanıcıları bir süre bağlanamamıştı). Window updatelerinin hepsinin yapıldığından emin olduktan sonra tekrar deniyebilirmisin. Bilgisayarda en iyi sorun restart etmektir :)[signature][hline]GM Manager Prontera Tourism Office -------------------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 olmadı yine. :([signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar