Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günde yaklaşık 100km yapan biri için dizel araç önerileriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İkinci el almayı düşünüyorum. Öncelikli tercih tabiiki konforlu olması. Max 20 milyar (çok beğenirsem 25 e de çıkabilirim). Şu an aklımda Yeni ford fiesta veya peugeot 206 var tabi önerilerinizide bekliyorum
Mesaj tarihi:
winterwolf yeni ford fiesta lara bak tdci onlar hoş 25 e filan bulabilirsin belki bi araştır. Bi arkadaşım hurda indirimiyle 20ye filan aldı ama dizel deil sende 25e bulursun gbime gelio
Mesaj tarihi:
Eğer benzinli ile dizel arasında fiyat farkı dehşetse o zaman doğrudur... :)

VW grubu böyle mesela. 2.0 passat 49 milyarken (trendline) aynı donanımda 1.9 tdi 60.8 milyar (yuh ötesi)

Polo 1.4 modellerinde bile 5 milyar bu fark. İnsaf diyorum. hoş çoğu 1.4 dizel 27-28 milyar arası geziyor (küçük sınıfta)

Vergi avantajından yararlanman için 1.3 dizel öneririm... Mesela Palio-Albea Multijet - Opel Corsa CDTI vb... 250 ödüyorsun yıllık. biz 8 yıllık 1.7 arabaya 325 ödüyoruz adaleti sen düşün...
Mesaj tarihi:
abi dizel arabada cam acamiyorsun actigin an konyada hasat zamani gibi oluyor hemde bakin degmiyormus turbolu oldumu en azindan bi kac oynamayla arttirirsin ama hemde turbo olmayan dizel insanin canini sikar[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Benim kuzen Fiesta tdci alcaktı
kanına girdim şimdik Clio 1.2 16v alcak
21 milyara kadar düştüler ötv dahil.
ABS Klima vs standart

1.2 motoru ama 75 beygir fln idare eder sen bilirsin öneriyi yapması benden.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
  • Yeni Oluştur...