WinterWolf Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 İkinci el almayı düşünüyorum. Öncelikli tercih tabiiki konforlu olması. Max 20 milyar (çok beğenirsem 25 e de çıkabilirim). Şu an aklımda Yeni ford fiesta veya peugeot 206 var tabi önerilerinizide bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 206 rulzzz...[signature][hline] :rock:«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 senin avatarı değiştirelim iyi kaptırdın bu olaya klinsmann falan koyalım haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 206 nın dizeli varmı 20 milyara?[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 winterwolf yeni ford fiesta lara bak tdci onlar hoş 25 e filan bulabilirsin belki bi araştır. Bi arkadaşım hurda indirimiyle 20ye filan aldı ama dizel deil sende 25e bulursun gbime gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Dizellerin 6 yıl veya 100.000km gibi bir sürede ancak KARLI hale geldiğini söyledi bir program ne kadar doğru yanlış bilemiyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Eğer benzinli ile dizel arasında fiyat farkı dehşetse o zaman doğrudur... :) VW grubu böyle mesela. 2.0 passat 49 milyarken (trendline) aynı donanımda 1.9 tdi 60.8 milyar (yuh ötesi) Polo 1.4 modellerinde bile 5 milyar bu fark. İnsaf diyorum. hoş çoğu 1.4 dizel 27-28 milyar arası geziyor (küçük sınıfta) Vergi avantajından yararlanman için 1.3 dizel öneririm... Mesela Palio-Albea Multijet - Opel Corsa CDTI vb... 250 ödüyorsun yıllık. biz 8 yıllık 1.7 arabaya 325 ödüyoruz adaleti sen düşün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Elinde çok durmayacaksa Dizel alma. Hem bakımları çok pahalı hem de KARLI olmaz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 abi dizel arabada cam acamiyorsun actigin an konyada hasat zamani gibi oluyor hemde bakin degmiyormus turbolu oldumu en azindan bi kac oynamayla arttirirsin ama hemde turbo olmayan dizel insanin canini sikar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 said: Zegna, 11 Mayıs 2004 20:29 tarihinde demiş ki: ibiza da super :) Sende güzelsin şekerim senin ne eksiğin var ibizadan alemin kralısın sen :)[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Okula gidip geleceğimden söz konusu yolu 2 sene gidip gelecem. Ondan sonra büyük bir ihtimal o kadar kullanmam. Yani dizel alma benzinli al diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Benim kuzen Fiesta tdci alcaktı kanına girdim şimdik Clio 1.2 16v alcak 21 milyara kadar düştüler ötv dahil. ABS Klima vs standart 1.2 motoru ama 75 beygir fln idare eder sen bilirsin öneriyi yapması benden.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar