st Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Selamlar arkadaşlar. Bir süre önce bazılarınız hatırlar ki bir Turkiye Jedi Academy Plus sunucusu vardı :). Ben o sunucunun sahibi trcod3r.. Elimde bir sunucu var değerlendirmek ve belki eski günlere dönmek istiyorum :). Merak ettim acaba oynayanlar var mı? Veya sunucuyu açsam yine katılım olur mu?
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Ben kurdum gecenlerde oyunu. Jedi Knight serisinin hastasi olmama ragmen oyunun otesi bayik cutscene'leri yuzunden oynamamistim. Simdi kurdumda baya zevkliymis. Sunucusu acilirsa gelirim muhtemelen.
Rdoann Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 eğer bi server acılırsa gelirim tabi neden olmasın... the.SlasHeR -tenchu-
rainarc Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 paticik açılsın mümkünse... trja'da neler çektik
st Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 rainarc said: paticik açılsın mümkünse... trja'da neler çektik Merak etme; sunucu oturana kadar bizzat ilgileneceğim bu sefer, eğer açar isek.
Öne çıkan mesajlar