Saeros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 kışın sabahın köründe koşuya çıkıcaklar için rocky beresi satışlarımız başlamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 bu konuları uzunca araştıran bir arkadaşımın söylediğine çok düzenli ve iyi (günde 2 saat koşma mesela) spor yapmadığın sürece diyet yapmak spordan daha etkili. Bunu tabi ne kadar kalori erittiğini söyleyen aletlerden elde ettiği veriler ve internetten öğrendiği bilgiler üzerine söyledi güvendim kendisine sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Ardeth said: bu konuları uzunca araştıran bir arkadaşımın söylediğine çok düzenli ve iyi (günde 2 saat koşma mesela) spor yapmadığın sürece diyet yapmak spordan daha etkili. Bunu tabi ne kadar kalori erittiğini söyleyen aletlerden elde ettiği veriler ve internetten öğrendiği bilgiler üzerine söyledi güvendim kendisine sdf Günde 2 saat koşmak? hehe Göbek eritmek emin ol acaip basit bişey; 1- Basal metabolizmanı bul 2- Bunun 500 kalori altı diyet oluştur (protein ağırlıklı, bi dünya kaynak var) 3- Bi şekil koşu bantı edin, ilk 2 hafta vücudu alıştırmak için haftada 3-4 gün 30-40 dakka hızlı yürüme yap. 3. haftadan itibaren HIIT yani high intensity interval training e başla. Kısacası 30 saniye son sürat 1 dakka boyunca normal yürüme yaparak bunu x6 kere tekrar etmek. 4- ??? 5- Profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Göbek işi için spor ve rejim gerek. Rejim işide tavsiye yada gazete rejimiyle pek olmuyor. Ciddi düşünüyorsab 1-2 defa bir dietisyene danışmaya git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 abi mekikle göbek erimez bi türlü anlatamadık ya.sitiki yapın abi şuraa bitane.paso aynı problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Odinn said: Ardeth said: bu konuları uzunca araştıran bir arkadaşımın söylediğine çok düzenli ve iyi (günde 2 saat koşma mesela) spor yapmadığın sürece diyet yapmak spordan daha etkili. Bunu tabi ne kadar kalori erittiğini söyleyen aletlerden elde ettiği veriler ve internetten öğrendiği bilgiler üzerine söyledi güvendim kendisine sdf Günde 2 saat koşmak? hehe Göbek eritmek emin ol acaip basit bişey; 1- Basal metabolizmanı bul 2- Bunun 500 kalori altı diyet oluştur (protein ağırlıklı, bi dünya kaynak var) 3- Bi şekil koşu bantı edin, ilk 2 hafta vücudu alıştırmak için haftada 3-4 gün 30-40 dakka hızlı yürüme yap. 3. haftadan itibaren HIIT yani high intensity interval training e başla. Kısacası 30 saniye son sürat 1 dakka boyunca normal yürüme yaparak bunu x6 kere tekrar etmek. 4- ??? 5- Profit Aga iyi güzel diyosunda ordaki hesapları yaptım adam 3500 kalori çıkardı ben günde 3500 kalori alırsam balon niyetine uçarım günde aldığım kalori benim 1500 ü geçmiyo =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Yanlış hesaplamışsın. Burdan bir daha dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 You have a BMR of 2873.39. diğer linktede günlük kalori ihtiyacınız için 1.2 1.5 1.9 fln çarpın dio ondan şeettim sorry o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 You use energy no matter what you're doing, even when sleeping. Thus your Basal Metabolic Rate (BMR) is the number of calories you'd burn if you stayed in bed all day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 To determine your total daily calorie needs, multiply your BMR by the appropriate activity factor, as follows: 1. If you are sedentary (little or no exercise) : Calorie-Calculation = BMR x 1.2 2. If you are lightly active (light exercise/sports 1-3 days/week) : Calorie-Calculation = BMR x 1.375 3. If you are moderatetely active (moderate exercise/sports 3-5 days/week) : Calorie-Calculation = BMR x 1.55 4. If you are very active (hard exercise/sports 6-7 days a week) : Calorie-Calculation = BMR x 1.725 5. If you are extra active (very hard exercise/sports & physical job or 2x training) : Calorie-Calculation = BMR x 1.9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 günde 500 kere HIkH HIkH yapında 15 günde 1 cm eriyomuş göbekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 üsttekiler doğru olsa şimdiye bir biret pit olmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 yeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 bendede gobek olmuyor ust tarafim sisiyor cok fazla basta iyi oluyor boyle vucut yapmis gibi ama sonra gayet sisiyor iyi degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Draenyth said: O kadar diyet yap sonra üzerine mekik çek mutfağa çay almaya gittiğinde göbeğinin kocaman olduğunu gör =( . Anlayamadım ki olayı bi tek bendemi sorun . Mekik çekmeyi bıraksam mı diyorum acaba. Yağın altında kas oluşuyo yağı daa da üste itip göbeği eskisinden şişik gösteriyo diye bi tezim var. Doğrumudur bu ? hocam balkonsuz ev olur mu? yok! bırak sarksın göbek erkeğin balkonu da göbeğidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar