Draenyth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 O kadar diyet yap sonra üzerine mekik çek mutfağa çay almaya gittiğinde göbeğinin kocaman olduğunu gör =( . Anlayamadım ki olayı bi tek bendemi sorun . Mekik çekmeyi bıraksam mı diyorum acaba. Yağın altında kas oluşuyo yağı daa da üste itip göbeği eskisinden şişik gösteriyo diye bi tezim var. Doğrumudur bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 evet de o yağlar da ericektir spora ve diete devam edersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 şıp die erimez... bozma moralini... devam et çalışmaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Ya kocaman bi göbeğim yok da alt tarafta yağlar birikti biraz . İçime çektiğimde görünmüyo ama karnımı sonuna kadar şişirince ufaklığı göremiyorum sdfhj. Yaza kadar gidermiki acaba . Havalar ısınsın koşmaya da başlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 göbek öyle kolay erimez malesef, uzun süreli spor yapmayı gerektiren bişey. bi de mekik cekmenin yanında koşu bandı/bisiklet vb kullanırsan baya işini görür eger kışın dışarıda koşamam diyosan. diyet zor iş, ama devam.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 evde bisiklet var sürüyorum ama terletmiyo pek ya sadece bacaklar çalışıo terliyim die abanıorm pedala ama işte nafile . Bide 48 numara ayak pedala sığmıo bi yerden pedal bulup takıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Draenyth said: Ya kocaman bi göbeğim yok da alt tarafta yağlar birikti biraz . İçime çektiğimde görünmüyo ama karnımı sonuna kadar şişirince ufaklığı göremiyorum sdfhj. Yaza kadar gidermiki acaba . Havalar ısınsın koşmaya da başlıcam Kocaman bi göbeğim yok diyosun ya kendini kandırıyosun ya da ufaklık harbi ufak göremiyosun çelişme lütfen :P :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 aga göbek var göbek var be D: göbeğimin üstüne rakı bardağı koyup masa niyetine kullanabilicek bi göbeğim yok mesela :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 15 günde 20 kilo vererek göbeğimi eritmiştim. bi ara yine yapıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 naraso said: 15 günde 20 kilo vererek göbeğimi eritmiştim. bi ara yine yapıcam :D ::o nasıl yaptın be hacı?anlat da bizde 15 günde 20 kilo verelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 sırf öğle yemeği. artı küçükken geçirdiğim bi hastalık öyle bi şey gerçekleştirdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 o küçükken geçirdiğin hastalıktan biz de geçirebilirmiyiz yoksa sadece küçükken mi geçiriliyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 kalın bağırsağını aldır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 geçmiş olsun dostum kötü bişi olmalı.neyse ben göbüşümle iim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 çok hoş bişey değil tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 kas yapmak gobegi eritmez alttaki kaslari guclendirir sadece, hatta ilerde yagini azalttiginda kaslarin yuzunden boole 300 modeli bi gobegin olacak, kizlarin pek cekici bulduklarini sanmiyorum o kadar kasi :) gunde 5 ogun ye, her ogun 300-400 kalori arasinda olsun, bir kac aya gobegini kaybedersin, en zor kaybedilen yer sahsi fikrimce bi de yuz/kos/spor yap, kas degil spor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Mekikten ziyade cardio önemli. %65 - %75 heart rate de çalış. Diyet ve sabır da çok önemli tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 erkekte göbek olmalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 sadece mekik mi çektin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Mekik ve bisiklet birazda şınav . Ya havalar soğuk evin içinde yapabiliceğim pek bişey olmadığından bunları yapıyorum şimdilik . Bugünden itibaren sadece bisiklete asılıcam . 2 haftaya fln havalar ısınır koşmaya başlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 hayat böle geçmez otur biraz evde pinekle fast food ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 burger, dominos ve kfc acaip zayıflatıyor adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Ya normalde içkisi sigarası cipsi pizzası eksik olmayan bi adamdım şimdi düştüğümüz hallere bak uzun zamandır hiçbirisini ağzıma götürmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Red said: erkekte göbek olmalı :) yok oyle bişey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 aha dory noktayı koydu... souk havada koşmak daha iyidir... kendini zorlarsın... vücudun soua alışır... çık dışarı koş babam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar