Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Moralim bozuldu ya =(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O kadar diyet yap sonra üzerine mekik çek mutfağa çay almaya gittiğinde göbeğinin kocaman olduğunu gör =( . Anlayamadım ki olayı bi tek bendemi sorun . Mekik çekmeyi bıraksam mı diyorum acaba. Yağın altında kas oluşuyo yağı daa da üste itip göbeği eskisinden şişik gösteriyo diye bi tezim var. Doğrumudur bu ?
Mesaj tarihi:
Ya kocaman bi göbeğim yok da alt tarafta yağlar birikti biraz . İçime çektiğimde görünmüyo ama karnımı sonuna kadar şişirince ufaklığı göremiyorum sdfhj. Yaza kadar gidermiki acaba . Havalar ısınsın koşmaya da başlıcam
Mesaj tarihi:
göbek öyle kolay erimez malesef, uzun süreli spor yapmayı gerektiren bişey.
bi de mekik cekmenin yanında koşu bandı/bisiklet vb kullanırsan baya işini görür eger kışın dışarıda koşamam diyosan.
diyet zor iş, ama devam.(tu)
Mesaj tarihi:
evde bisiklet var sürüyorum ama terletmiyo pek ya sadece bacaklar çalışıo terliyim die abanıorm pedala ama işte nafile . Bide 48 numara ayak pedala sığmıo bi yerden pedal bulup takıcam :D
Mesaj tarihi:
Draenyth said:
Ya kocaman bi göbeğim yok da alt tarafta yağlar birikti biraz . İçime çektiğimde görünmüyo ama karnımı sonuna kadar şişirince ufaklığı göremiyorum sdfhj. Yaza kadar gidermiki acaba . Havalar ısınsın koşmaya da başlıcam

Kocaman bi göbeğim yok diyosun ya kendini kandırıyosun ya da ufaklık harbi ufak göremiyosun çelişme lütfen :P :P
Mesaj tarihi:
kas yapmak gobegi eritmez alttaki kaslari guclendirir sadece, hatta ilerde yagini azalttiginda kaslarin yuzunden boole 300 modeli bi gobegin olacak, kizlarin pek cekici bulduklarini sanmiyorum o kadar kasi :)

gunde 5 ogun ye, her ogun 300-400 kalori arasinda olsun, bir kac aya gobegini kaybedersin, en zor kaybedilen yer sahsi fikrimce

bi de yuz/kos/spor yap, kas degil spor :)
Mesaj tarihi:
Mekik ve bisiklet birazda şınav . Ya havalar soğuk evin içinde yapabiliceğim pek bişey olmadığından bunları yapıyorum şimdilik . Bugünden itibaren sadece bisiklete asılıcam . 2 haftaya fln havalar ısınır koşmaya başlarım
  • Yeni Oluştur...