Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Bu adamın neden Terminator 3 ü çekmeye yanaşmadığını çok ama çok merak ediyorum. Terminator 3 e yazık oldu .Belki Terminator 2 deki başarıyı birdaha yakalayamayacağından korktu , ama denemeye değerdi ve bu rezalet 3. filmden daha iyi bir film ortaya çıkarabilirdi.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum [Bu mesaj Arkansis tarafından 16 Mayıs 2004 14:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 başka bir projeyle uğraştığını söylemişlerdi ama sanırım kazandığı paraların rahatı yetti ona. titanic'ten bu yana film yapmadı ki 7 yıl olacak. terminator serisi olmasa bile ileride film yapmaa devam edeceğini umut ediyorum, terminator evrenini yaratan ve senaryoları yazan adam olarak onun hikayesini bozdular bir kere üçüncü filmde. o yüzden dördüncüyü de yapacak olsa birşeye banzeme ihtimali zor olur..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Hmm mail falan atsaydık ya. Olamaz ya , haksızlık ya keşke çekseydi .. karısı yüzünden çekmediler diyorum , Bir ara da NASA ile ilgili bir projesi mi ne varmış , film yapmak istiyorum demiş onlara.. Terminator 4 de belki konuyu toparlayabilir ama birsürü bilimum sayıda lüzumsuz araçlar geldi. Uçan zımbırtının küçüğü eywallah ama o 2 minigun u olan t-1 mi diyorlar adını hatırlamıyorum, tam olarak bir rezalet. Birde T-850 olayına sinir oldum. Nedir kardeşim neyini upgrade ediyorsun ? Birde endoskeleton la oynamışlar, sert köşeli hatları olan iskeleti sen gitmişsin 2003 modası biraz yuvarlatmışsın ki tamamen bir rezalet olmuş. T-x in surat ifadelerinden terminator serisinden soğuyordum neredeyse , lanet olsun o çeken yönetmene ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 gerizekalılar matrix'ten büyük bir franchise'ı yokettiler.. imdb'de dün okuduğuma göre matrix reloaded'a kadar en büyük ilk haftasonu hasılatını yapmış aksiyon filmi t2 imiş 55 küsur milyon dolarla. 12 yıl ne demek yahu, hele 90'lar gibi aksiyon ve efekt filmi fışkıran bir dönemde.. cameron yapsaydı matrix'in battığı bir dönemde terminator serisi yeniden tahtına kurulacaktı. tam denk gelmişti böyle..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Ben cameron un yerinde olsam Arnoldu ikna eder valilkten vazgeçiririm , ondan sonra toplar ekibi yeni bir terminator filmi çekerim bu filmin adıda James Camerons Terminator 3 olur ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar