Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ders seçme maceraları v.1

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Bir problemim var; ama kısaca "background" u anlatayım:

İnternet üzerinden kafamıza göre ders seçimi yapabildiğimiz bir sistemimiz var. Benim de bölümden zorunlu olarak 4 tane ders almam gerekiyor. Bu dersleri de aynı "section" dan almam gerekiyor geçerli bir mazeretim olmadıkça. Geçerli sebepler sunulduğu zaman (bu sebeplerden en önemlisi derslerin çakışması olur genelde) farklı sectionlardan ders alınmasına izin veriyor bölüm. Böyle bir şey yoksa reddediyorlar programı.

Ben de 3 dersimi aynı sectiondan, 1 dersimi farklı sectiondan almak istiyorum (hatta aldım ve onaya da gönderdim). Farklı sectiondan alma sebebim hocayla yıldızımızın barışmaması, dolayısıyla çakışma gibi bir şey bulunmuyor. Bugün de bölüme gidip konuşacağım, "ben bu dersi bu sectiondan alabilir miyim?" diye; ama elimde geçerli bir sebep olması lazım.

Ne dersiniz, nasıl bir sebep sunabilirim ki kabul edilir isteğim?
Sosyal ağlarda paylaş

onayı üçüncü bir akademisyen veriyorsa açık açık söyleyebilirsin. ben pek verimli olabileceğimi düşünmüyorum dersin, anlayışla karşılarlar. sekreter filansa sakın deneme bunu.. bir de herkesin ortasında da deneme.. özel görüşme saati varsa orada söyle, sonuçta aynı ders, bir sakıncası olmaması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Bölümde Fransızca zorunlu, "ek olarak Fransızca kursu alıyorum ve çakışıyor" dedim, hocayı aradılar hocayla görüştüm. Beni baya seven bir hoca olmasına rağmen "çok üzgünüm ama kotaları aşmamam gerekiyor" diyerek reddetti.

Böyle GPA katili diğer hocamla başbaşa kaldım. Yılların intikamını kadının dersini kaçırmayıp en az BA getirerek almayı düşünüyorum safjkahdas.
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:
Bölümde Fransızca zorunlu, "ek olarak Fransızca kursu alıyorum ve çakışıyor" dedim, hocayı aradılar hocayla görüştüm. Beni baya seven bir hoca olmasına rağmen "çok üzgünüm ama kotaları aşmamam gerekiyor" diyerek reddetti.

Böyle GPA katili diğer hocamla başbaşa kaldım. Yılların intikamını kadının dersini kaçırmayıp en az BA getirerek almayı düşünüyorum safjkahdas.

AHHAHAHHAHAHHAHAHAHA.

hadi bakalım dsf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...