Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 will you come on stage and join me in this thing called matrimony ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Azmodai said: ben bunu ara ara izliyordum cnbc'de, ama hep indirmeyi unutuyordum, bu gece giristim ve yariliyorum, anira anira guluyorum ki daha ilk sezonun 3. bolumundeyim yani. mukemmelmis. archer ve bu dizi FX kanalina esir olmama neden olcak. damages da izlemelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ya bir bölüm vardı dennisle deenin myspaceden gerçek babalarını buldukları, 2. sezon finaliydi galiba, üstüste üstüste öyle bir yardırmışlardı ki daha onun üzerine çıkamazlar, yani diziyi hiç izlemediyseniz bile onu izlemeniz lazım, öyle böyle birşey değil sitcom 101 diye derslerde gösterilmeli o bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 charlie'nin müzikalidir en sağlam bölüm. birde s1e2 deki charlienin oğlu zannettiğ velet çok rahatsız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 bu dizi en underrated dizi ilan ediorm. yok bole bişi yahu. altyazısı bile çıkmıyodu son sezonun bi ara. kimse takip etmio heralde. ama cok şey kaçırıolar tabi. dizi danny devito geldikten sora dahada epic ib hal aldı resmen. bu arada devito universitedeyken michael douglasla oda arkadaşıymış. asdasdasda douglas'ın arttırdıklarıyla neler neler goturuodur bu adam şu boya tipe ragmen ozmnlar asdadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 4-11 The Gang Cracks the Liberty Bell en çok güldüğüm bölümdü benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Laorx said: wildcard charlie:) bu bolumu demin izledim ve anirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 biraz once de sezon 4'u bitirdim, day man ne kadar kusursuz bir sarkidir yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Day man dünyanın en iyi şarkısı falan day man, a aa aaaa fighter of the night man aa aa aa champion of the sun aa a aaaaaaa you are a master of karate and friendship for everyone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 AHAHAHAHA benim favorim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ahaha o da supermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Laorx said: AHAHAHAHA benim favorim AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Azmodai said: favori bölümüm bu bölüme hitaben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Bu arada Red Eye en iyi tv karakterini seçiyormuş. Finalde Charlie Kelly, “It’s Always Sunny in Philadelphia” ve Michael Westen, “Burn Notice” var. Oylama yarın bitiyor. GreenMan için oy atın!>:D http://www.chicagonow.com/blogs/show-patrol/2010/04/redeyes-best-tv-cha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 abi nasıl bir dizi bu ya... "your mom is as dead as disco" nasıl bir tabirdir nasıl kaçırmışım ilk başta ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Laorx said: Bu arada Red Eye en iyi tv karakterini seçiyormuş. Finalde Charlie Kelly, “It’s Always Sunny in Philadelphia” ve Michael Westen, “Burn Notice” var. Oylama yarın bitiyor. GreenMan için oy atın!>:D http://www.chicagonow.com/blogs/show-patrol/2010/04/redeyes-best-tv-cha greenMan kaybetmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ne zaman geliyo ya yenisi? anıra anıra gülmüyorum uzun zamandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ben en cok Mac'i beyeniyorum diziden.Aday gosterilcekse o olmalı. Bu arada Dee&Mac evlilermiş yeni öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
afal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 hey ohhh! 16 eylülde yeni sezon http://epguides.com/ItsAlwaysSunnyinPhiladelphia/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Masticore said: ben en cok Mac'i beyeniyorum diziden.Aday gosterilcekse o olmalı. Bu arada Dee&Mac evlilermiş yeni öğrendim Bence de abi. Mac > all. Charlie de waitressla nişanlı falan sanırım gerçekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Bz3fwgouL3I http://www.youtube.com/watch?v=1LnamJ0r26g&feature=related yeni sezon sdalkfla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 abi dasdasdas ilk video ASDLASDLASDLASDLAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 cuma geliyor yeni sezon It's always sunny in Philadelphia S06E01 "Season 6 Premiere" 1 day 6h 09m Fri 2010-09-17 05:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar