Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Regal - Reklam

-Mandrake-

Öne çıkan mesajlar

ehueheuheu manyak bi reklam

daha şimdi 1dk oldu izleyeli

2 adam var biri sandalyede oturuyo diğeri ayakta 2 tane televizyonu anlatıyo
sandalyede oturan adam böyle tam artiz bi tip lavuk lavuk güneş gözlüğüyle oynuyo

ayaktaki buna diyo "iki televizyonda özellikleri aynı bu soldaki 5 lira,sağdaki regal 3 lira hangisini alırsın"
adam artiz artiz "soldakini tabikii" diyo

bende o ara içimden geçiriyorum ulan tam dayaklık tip çakacan bi tane azına

tam o sırada ayaktaki buna bi tokat asılıyo eheuheuhe öle böyle diil ama türk filmlerinde kadınlara "kahpe" sözcüğü eşliğğinde çakılan tokatlardan
ondan sonra bitiyo reklam,
bazı yerleri yanlış söylemiş olabilirim daha bi kere izledim müthiş :)
Sosyal ağlarda paylaş

eheheaaa iimiş walla, bu arada adınla dooru orantılı olaraktan tv'ye büyü yapabiliosun sanırım :)[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

ben de dün gece eskaza görüdm, bi de peşpeşe verdiler hem adama hem de kadına patlatışını, güselmiş harbiden de...[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Sosyal ağlarda paylaş

BUDUR! abi böyle süper bi reklam olamazya. Herif çaktıkça benimde çakasım geliyo . Galiba sadistim ben[signature][hline]
_o_ _o_ _o_ _o_
..| ...| ....| ...|
./ ./ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Sosyal ağlarda paylaş

Bu nedir yahu? Bir eleman diğer elemana soru soruyor sonra da çakıyor Osmanlı'yı. Gerçi güzel gözüküyor göze ama böyle reklam olmaz (bu postu gören de beni reklamcı sanacak :)).[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

Sosyal ağlarda paylaş

reklamın amacı "marka farkındalığı" yaratmak ama bence daha da kötüye gidecek işler; her ne olursa olsun sebebi özellikle kadına vurulan reklam çok farklı algılanacak ve hatta yayından kaldırılabilir bence. netekim, ohhh aaaay amaan da aman diyerek sucuk yiyorlar diye, pınar sucuk reklamlarını prime time sonrasına attırılan bir ülkeyiz, böle bir reklam çocuklarımızı şiddete iter vs. diyen çok olacaktır.[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin
Tıklayalım yardım edelim ...
Sosyal ağlarda paylaş

Her türlü filmde, dizide televizyonun birçok dalında vurdulu kırdılı görüntüler çıkıyor.

Özellikle: Eski Cüneyt Arkın Filmleri

Amacı tamamen Güldürmek olan ve güldürürken Reklamını yaptığı markayıda pazarlayabilen bi reklamın
yayından kaldırılması gerektigini kesinlikle düşünmüyorum.

Sucuk reklamı çok ayrıydı o daha değişik bir durum, bununla alakası yok.[signature][hline] The Truth is out There

Sosyal ağlarda paylaş

Tokat vurmayıp ordada kesselerdi hiç bir anlamı olmazdı reklamın. Yani anlam derken Bu kadar ilgi çekmezdi kesinlikle hatta buraya topic açılmasını geçtim Kimsenin lafını bile etmediği bi reklam olurdu ve amacına ulaşamazdı. (Bence)

Olay ilgi çekmek amaçlı zaten, tokatlı olmasıda bundan kaynaklanıyor.[signature][hline] The Truth is out There

Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlaCk_DmC, 09 Mayıs 2004 16:48 tarihinde demiş ki:
Her türlü filmde, dizide televizyonun birçok dalında vurdulu kırdılı görüntüler çıkıyor.

Özellikle: Eski Cüneyt Arkın Filmleri

Sucuk reklamı çok ayrıydı o daha değişik bir durum, bununla alakası yok.

ona bakarsak, bir çok filmde pastalar, börekler, çörekler falan oluo .. ama kalktı sucuk reklamı :)

ki zaten ben kalksın, yada kalkmalı demedim; o kalktıysa bu da kalkabilir dedim ..

ayrıca şiddeti komik bulabilecek bir hale geldi insanoğlu bence bu daha komik ..[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin
Tıklayalım yardım edelim ...
Sosyal ağlarda paylaş

Şiddet konusu başlı başına tartışmaya açık aslında. Uzayıp gidecek bir konu.

Yaşamımızın zevk aldığımız anlarında bile olan birşey artık. CS oynarken adam öldürüyoruz yada Uo oynarken ADam kesince haz alıyoruz. Artık Bunu değiştirmek oldukça güç.

Mesela az önce SHOV TV'de "Gerzek Şaban" İsimli bir Kemal Sunal filmi vardı. Filmde Kaba dayı rolündeki şaban adamları dövdükçe figuranlar gülüyordu. Buda milleti güldürmeye şartlandırıyormuş gibi oluyordu.

Birinin birine tokat atması, gülünç gelebiliyor bazen banada.

Ama İki tane Adamı yolda dövüşürlerken görsem güleceğimi pek zanletmiyorum. Buna göre neye bağlıdır şiddet konusunda gülmemiz?[signature][hline] The Truth is out There

Sosyal ağlarda paylaş

Ya bugün reklamı izlememiş iki arkadaş üzerinde denedim bu deneyi ikisi de ünlü markayı tercih ederdim dedi. ama tokat atamadım ayıp olur diye çok içimde kaldı.

Bu arada reklam Türk deil yabancı.[signature][hline]
_o_ _o_ _o_ _o_
..| ...| ....| ...|
./ ./ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..