toggie Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 bence ofsayt kuralı kalkmalı. yorumcuların hafta sonları tartısacak seyleri yarı yarıya iner. hakemler de rahatlar, belesci golculer de.
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 takımın iyi veya kotu oynaması 2 tane ofsayt gol yemesine bahane değildir, bi kendinize gelin bence.
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 2 yanlış kırmızı kart nötrlüyor işte 2 ofsaytı asdsaf. şaka bir yana bu özgener federasyonu sivası şampiyon yapıp; "ANADOLUDAN TEK ŞAMPİYON BİZİM DÖNEMDEN ÇIKTI TEY TEY TEY" diye reklam yapacaklar sanırım. xD
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Zegna said: takımın iyi veya kotu oynaması 2 tane ofsayt gol yemesine bahane değildir, bi kendinize gelin bence. zaten bahane değil, burda bahsedilen şey 2 tane ofsaytın fenerin kötü oyununun önüne geçmemesi gerektiği. bahane edilmemesi.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 toggie said: bence ofsayt kuralı kalkmalı. yorumcuların hafta sonları tartısacak seyleri yarı yarıya iner. hakemler de rahatlar, belesci golculer de. tanju futbola döner
catlikethiief Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Masquerade said: 2 yanlış kırmızı kart nötrlüyor işte 2 ofsaytı asdsaf. şaka bir yana bu özgener federasyonu sivası şampiyon yapıp; "ANADOLUDAN TEK ŞAMPİYON BİZİM DÖNEMDEN ÇIKTI TEY TEY TEY" diye reklam yapacaklar sanırım. xD adamlar 3 maçta gs yi maymuna çevirdi feneri yendi ? ts maçı berabere bjk yi bilmiyorum ztn şamp olurlar yardıma gerek yok . =) sivas federasyonu ne ya
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 gs maçı için maymuna çevirme kadar abartılacak durum yok da fb kısmını bilemem =)
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Adamlara laf ettiniz 10 kişi zemin hakem makem diye, 3 gün sonra ASY'de 1 puanı zor kurtardınız, ertesi hafta kupada da 10 kişi (şaka ehe) eledi adamlar. Yok evet hakkaten :p
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Kupa-Lig-Kupa diye oynadınız sanıyordum ben, Lig-Kupa-Kupa'ymış. Berabere kaldığınızı belirttiğimi (umarım) anladığın halde böyle işlere sardığına göre başka cevap bulamamışsın zaten, bye :p
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ohahah adam ne maçı oldugunu bilmiyor ahkam kesiyor. daha da cevap vermem sana Roberto. :D
fizban Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Baggio said: Biz yenilmiştik yav en son 2-0, fizban sabote etmiş konuyu forum göçünce heralde :pben bu maçı gayet sevdim ki, niye sabote ediyim :) artık umudu iyice kestim bizim ispanyollardan. getirsinler bi brezilyalı biz öyle daha iyiyiz.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Baggio said: Adamlara laf ettiniz 10 kişi zemin hakem makem diye, 3 gün sonra ASY'de 1 puanı zor kurtardınız, ertesi hafta kupada da 10 kişi (şaka ehe) eledi adamlar. Yok evet hakkaten :p onlar 10 kisiyse bizde de sarbi vardi peh.
Öne çıkan mesajlar