Ungood Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Selamlar Ben yeni bir irk scripti yazıyorumda bir yerde takıldım. Ya elfleri ikiye ayırdım. Elf'ler ve kötü kuzenleri Mordeheller. Ben Moredhellerin mavi olamamasını Elflerin de pk olamamasını olursada cezalandırılmasını; mesela skillrinin düşmesini nasıl sağlıcam. Sanırım bir events yazmam lasım. Ben bi türlü yazamadım. Sizden isteğim yaza biliyosanız siz başlayın ben devam edeyim... Şimdiden saolun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 mavi olmaması için kills 7 cekersin elflerin pk olmamasını istiyorsan yada diğerinden olmasını istiyorsan if (>=7) src.tag.digeri unequip return 1 endif gibi yapabilirsin tam emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoRMaT_C Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 elflere on=@login if ( >>== 6) src.jail src.sysmessage Nasıl adam kesersin laaaaaaammm!!! src.hits 0 else src.sysmessage Dalları bastı kiraz,gel bize bu yaz,biraz.. return 1 endif gibisinden bi event at... diğer elemanlarada on=@login if ( <<== 500) src.kills 500 src.sysmessage Git biras adam kes..ne o öyle,hep yatıon.. else src.sysmessage Özledim UO'nun kokusunu özledim src.sysmessage Özledim sımsıcak,actionlarını özledim src.sysmessage Özledim war mode'un müziğini özledim src.sysmessage Gelmedin göz bebeğim,gel de action'a gidelim.. endif gibi bi event at..fantazi olur hem.. said: Baggio, 15 Mayıs 2004 15:30 tarihinde demiş ki: elif'ler yerine else koyarsan daha hos olur. dooru,dikkatsizlik yapmışım herhalde.. düselttim.. [Bu mesaj FoRMaT_C tarafından 15 Mayıs 2004 15:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 hahaha sysmessagelar çok geyik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 elif'ler yerine else koyarsan daha hos olur.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 aşağıdakini herhangi bir işin altına ekle sık konturol edilen bişey olursa daha iyi olur . if ( ==1 && >=6 ) src.sysmessage Bir elf asla katil olamaz . Bunun icin cezalandirilacaksin . src.kills 0 src.jail elseif ( ==1 && <=200 ) src.sysmessage Iyilik Yoluna Yaklasmaya Basladin Bu Simdilik Sadece Bir Uyari Dikkat Et . src.jail endif gibi birşey yapabilirsin hatta bankadan paralarınada el koyarsın hoş olur :D[signature][hline]Bazen Savaşı Kazanmanın Tek Yolu Savaşı Kaybetmektir . [Bu imza zgrw tarafından 09 May 2004 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 on=@environchange[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Arkadaşım o yazdıgın Scripti verde ben de biraz fantezi yapıyım güzel messageler yazmısınız tebrikler heah baggi abi bu arada gene köpürecen ama malesef takıldıgım noktalar var özeline msj atmıştım ama sen den bize cevap gelmedi bıktınmı benden ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ungood Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Saolun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: Baggio, 15 Mayıs 2004 15:51 tarihinde demiş ki: on=@environchange itemla yapsak daha sağlam olmaz mı? adam bi mekana gider 20 kişi katleder pk pk hava atar :D[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar