Sawer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Merhaba arkadaşlar başlıktanda anlaşıldığı gibi ben bir laptop almak istiyorum.İstediklerim 1200 ytl cıvarı ,rahat w3,wow tarzı oyunlar oynatcak bir laptop.Ben 2 tane laptop buldum aslında buraya yazmam sebebim daha once hiç bu laptopu kullanan varmı dıye.hplerden çok korkuyorum çünkü 1 arkım hpden çok çekti valla,ısınma sorunundan tut yetersiz teknik servise kadar. #1 #2 bunlara bir bakabılırsenız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 acer kardeşim aldı ama bilemicem. yukarıdakilerden de intel c2d yi tercih ederim.HP Presario CQ60-130TR (FV613EA) yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Benim linklediğim ona gore çok daha iyi,bide daha ucuz olanını buldum.Neyse genede saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Verdiğin iki link te giriş seviyesi laptoplar. Fazla oyun oynarım falan deme bence, wow falan kasabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Sawer said: Benim linklediğim ona gore çok daha iyi,bide daha ucuz olanını buldum.Neyse genede saol. bulduklarını linklesene =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 q60-130da düşük ayarlarda wow oynarım gibi geldi.daha iyi fiyata gelince istanbul bilişimde aynı laptop nakit ödeyince 1.080 ytl ye gelıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar