Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Baya eğlenceli. Sondan 2 önceki bölümde takıldım biraz onun dışında kolay geldi. CS ci varsa oynasın. edit = link vermemişim hahaha burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 3. bölümde takıldım Edit: tamam şakaydı bu tabii. oyunu merak ettim de, açamadım bir türlü, new game diyorum, press space diyor, sonra loading ekranında saçmalıyor nedense. firefox ve chrome da denedim. ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 NE ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 bitirdim son 2bölüm biraz kazık ama eylenceli :) kongratedeki bütün bölümleri bitirme badge süper "Game completed – We know this is easy if you're a programmer. Don't rub your brilliance in the faces of us simple-minded folk." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Level 7 de aleti sonsuz döngüye soktum ya. Başarısızım hakkaten dsfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 son 2 çok kolay ya sondan 3. zor işte önce sağ sonra soldakini aldığın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Kaç bölüm toplamda? 8 de çok zor değilmiş ya, yer yetmeyince 2 fonksiyonu da kullanmak gerekiyor. 9 da bitti, onu da hallettik. çok az yer kaldı tabloda dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 bilmiorum ya ben kodarım gerisine karışmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 12 bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 sevmedim 9 da bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 10. bölümdeyim az kaldı sıyırttırcak kafayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Finally. akşam akşam kafa kalmadı.Ama yinede eğlendim,zamanında Basic-Assamble program yazıyodum. Edit:hay imageshack gibi, Edit2:Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Ben 10 da bıraktım ya, sıkıldım. Programcı da değilim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 solution cozumu icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 9 da bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 bitirdim. güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 sonundxa bende bitirdim ama programcı değilim henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 adamin teki python da program yazmisti minimum command li bitirecek sekilde her bolumu, cok garip gurup bi komut siralamasiyla 8 komutta mi ne o kare ustundeki 9 isigi yaktigin bolumu bitirmisti program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 11.de kaldım lanet olsun :D kötü programcı kötü programcı !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 186 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 203 hareketle bitirdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar