Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Yeni BF'miz budur. Buseferki savaş alanımız pasifik olacak. Açıkçası eski haline dönmesine sevindim. http://bf1943.com/ http://www.youtube.com/watch?v=Y1Lwuyf1gRk video hoş gözüküyor ama zaten hoş gözükmeyen oyun videosu yoktur :) Dice'a güveniyorum ben açıkçası. Sıkı bir BF fanı olarak merakla beklemeye koyuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 birde bad company 2 var. pc içinde gelecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 http://www.bf42tr.com/images/haber/bf43_4a.jpg http://www.bf42tr.com/images/haber/bf43_3a.jpg evet aynı gün açıklamışlar ikisinide. ama sağolsun ea amca bize Bad Company 1'i koklatmadı oyüzden oyunla ilgili hiçbir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 said: DICE, bugün Bad Company ile aynı grafik motorunu kullanacak 2. Dünya Savaşı konulu yeni oyunu Battlefield 1943'ü duyurdu. (1942'yi temel alıyor, 24 kişiye kadar çoklu oyuncu desteği olacak ) PS3 ve Xbox 360 sahipleri online servisleri sayesinde oyunu satın alabilecekler, bir diğer sevindirici haber ise evet oyun PC için de geliyor. Bad Company 2 de resmi olarak bu haber ile duyuruldu. (2010 ilk çeyrekte çıkacak) Ayrıca Bad Company 2 ilk oyunun aksine PC oyuncuları ile de buluşacak. 24 az bana. alıştık bf2 de 64 kişi takılmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 24 ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 24ne be 24kişiyle ebelemecmı oynıcycakmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 konsept bf2 den daha güzel dogfightları filan çok daha zevkliydi 42 nin ama 24 kişide az ulan kantırmıbu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 44 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 bu 24 kişi olayını okudum bende biraz önce hakkaten sinir bozucu bir durum ama böyle bir hata yapcaklarını sanmıyorum yani ben bf 2 oynarken 40 kişilik sunucuya bile girmiyorum 64'lük bakıyorum, 24 kişi rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 sanırım serverlar ince bi ayarla yine 40+ bi rakama ulaşırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 bu arada hala bf2 oynayanlar buraya kullanıcı isimlerini yazabilir mi? battletracker'a ekleyeyim, sıkıldım n00b tiplerle oynamaktan dingil dingil hareketler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 battletracker ne ya öyle bişey arıyorum bende Cons|Cons|Cons benim, Xaenin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 tf de bile 32 kişi oluyor. 24 nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 dunyanın en güzel oyunu buydu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Cons said: battletracker ne ya öyle bişey arıyorum bende Cons|Cons|Cons benim, Xaenin var battletracker -eski adı bf2tracker-, bf2 oynayan arkadaşlarının o anda hangi sunucuda oynadığını falan gösteren bi site. başka oyunlarıda destekliyor sanırım. http://www.battletracker.com benimkide XenocideTR bu arada ekleşelim oynadığımızda beraber oynayalım daha zevkli olur. bu arada Xaenin pek aktif görünmüyor:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 alal üyeymişim bide sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 tam emin değilim ama site, BF2 account'unu kullanıyor olabilir login için. bide http://www.bf2s.com burdanda tüm statlerine bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 http://www.bf2stats.net ten bakıyorum ben bf2s biraz yavaş updateliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 orjinalimi var sizde bu oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 eed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 grafikler baya iyi duruyo bu arada, cok netler renkler texturelar iyi secilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 alcaktım es storedan vazgeçtim gidiyim tf2 alıyım bari, fps çekiyo canım feci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 BF guzeldi zamaninda ama bf2 falan eskidi baya. Cod4'un oynanabilirligi BF ile birlesse harika bir sonuc cikabilir aslinda. Dinamikler cok gelisti artik. 1943'te gelistirilmis gibi duruyor motor ama gormek lazim. Ben ucaktan cok helikopter kullanmayi seviyorum. O yuzden Vietnam ve BF2 daha hosuma gitmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 bf2 eskimedi bence yahu, grafikler bikere gayet tatminkar hala ve inatla millet oynamaya devam ediyor birsürü 64 kişilik full sunucu var. ben sık sık oynuyorum hatta 1942 zamanında bf42tr.com adındaki portalda sık sık oynardık hala her hafta salı bf42tr sunucusunda 1942 oynuyoruz. bf2 şu anda 20 lira bence alınması ve oynanması gereken bir oyun, kesinlikle eskidiğini düşünmüyorum. elesso said: orjinalimi var sizde bu oyunun evet, hatta bitanesinin dvd'si kırıldı diye gittim bitane daha aldım:) bence BF 2 al, TF2'yi ertele derim çünkü bf2 kat kat daha zevkli bir oyun (dediğim gibi zaten 20 lira, sudan ucuz mübarek:) ). Rank sistemiyle de oyuncuyu oyunda tutabiliyor sürekli TF 2 de çok eğlenceli bi oyun tabiiki ama BF2 çok daha kapsamlı birazda ciddi bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar