quuq Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Ünlü yazar J.R.R. Tolkien'in kitaplarını arıyorum.Kitapların temiz ve yırtıksız olmaları çok önemlidir. Silmarillion Güç Yüzüklerine Dair Roverandom
quuq Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 birinci ellerine o kadar para vermek istemiyorum ve bu tarz kitapların elden ele dolasması kitabın değerini arttırdıgına inanıyorum. değeri derken mecazi anlamda yani.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 mulgear6 said: o yalan da katılıyorum ve arttırıyorum istanbuldaysan kadıköyde akmara ya da o çevredek isahaflara bakaiblirsin
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Bakırköy civarı,Tren istasyonunun orda köprü üstünde kesin vardır...Yakınsan tabi oralara..
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 korsan alani melkor gelip kesiyomus 3 vakte
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 korsan kitap okunur mu yav ağzından mürekkep püskürtmüş gibi yazılar falan okunaksız..
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 sayfaları açınca böyle kopmaya başlıyo felan korsanlar bazen çok kalın kitaplarda
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 kermit said: sayfaları açınca böyle kopmaya başlıyo felan korsanlar bazen çok kalın kitaplarda arka bahcenin orjinal kitaplarinda da oluyor o is. Turkiyede nedense inatla yuksek puntolu buyuk kitap basmakta kararli. Orjinal dillerindeki gibi kucuk compact ve tasinabilir yapmamalari cok vahim.
Öne çıkan mesajlar