roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Ayrıntı vermiyorum. Türksel kontör isteyen varsa buraya gelsin, birazdan kodları koyucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ver ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 kumpanya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 sırayla ver ama herkese birer ya da ikişer kod şeklinde. first come first serve yaparsan birleşmiş milleti yardımları için birbirini çiğneyen zimbabwelilere benzeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 3TMPMV8Y 5757 ye yollicaksınız. Devamı gelicek. Yollayan mesaj atsın ok aldım diye. Bu arada 1 tane daha var dsfsgsfdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 bakınız, buradan da görülüyor ki adalet ve toplum düzeni, ezilenlerin uydurduğu bir safsatadan ibaretmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ulan isim isim ver. beleş diil 5757 mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 sdklfjdsf abi biraz risk alıcaksınız ne yapalım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 tasoları kapış kapış yapardık eskiden. bebeler nası toplanırdı balkonun altına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 3WMYT4P6 Çabuk 5757 ye yollayın. Kumpanya bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ginaly said: tasoları kapış kapış yapardık eskiden. bebeler nası toplanırdı balkonun altına. O sırada tasoları atan YAAĞĞĞMAAAAAAAAAA VAAAAAAAAARRRRRR diye bağırırdı, ne güzel günlerdi hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 bu arada aldım ikisini de, eyw (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 roket adamın vampir olduğundan çok ciddi şüpheleniyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ginaly said: bu arada aldım ikisini de, eyw (: Bugünün talihlisi sen oldun, dün de 2 sini de voys aldı dsfjkhsg. Şimdi dağılın. Vampir ne alaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 inanmıyorum gerçek olduğuna utku güvenilir bir referans değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ginaly said: tasoları kapış kapış yapardık eskiden. bebeler nası toplanırdı balkonun altına. asdkfjhasdlkjh :D:D aklıma geldi lan :D 3. kattan aşşaa atıyodum kartları tasoları filan.. taso hemen düşüyoda kartları resmen ağızları açık bekliyolardı :D:D asdfjkhlaskdjf yavaş yavaş düşüyodu :D X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 para tuzağı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 çok güzel bi haber aldım lan :D öm'den ilk telefon numarasını verene turkcell 20 kontor atıcam =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 noluyo lan hepini karma mı düzeltiyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 madalyalı falan olsan güvenir atardım da yok :P :D zaten benim topicten sonra gururum kırıldı bastırdım parayı aldım 150yi 2 saatde bedavam var kafam rahat AGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 fede said: noluyo lan hepiniz karma mı düzeltiyonuz Karma düzeltmek için falan yollamadım ben bunları, içtiğim kolaların şifrelerini millete veririm diye kenara koydum, şimdi veriyorum. Rep umrumda değil kanq ama emeğe saygı pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 @farinal, napıcam fazladan erkek numarasını dsafasf.. hayrınaydı ama yatıyorum artık sabah erken kalkıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 belli olmaz paşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Kodları yolladım 100 kontörü kaptım. Teşekkürler Roketadam Teşekkürler Viole TEŞEKKÜRLER TURKCELL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 oha bana da geldi 40 kontör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar