Moonsugar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Arkadaşlar selam :D Uzun süreli bir uo, wow, aoc macerasından sonra artık kılıç kalkan görmeye mide kalmamıştı. Bir değişiklik arıyordum, şöyle bir forumda gezineyim dedim. İyikide öyle yapmışım. 2 gündür burdaki eve forumlarını okuyorum. Yazılan şeyler inanılmaz :D Resmen kitab okur gibi okuyorum yazılanları, bazı arkadaslar yaptıkları savaşları anlatmışlar.. Tek kelimeyle mükemmel inanılmaz etkilendim :D Kullanılan terimlerin % 90'ını anlamasamda heralde bir 20 sayfa forum okumusumdur inanılmaz keyifli :D Kendi çapımda gözümde candırıorm ayzılanları falan harika :D Şu an Eve'nin sitesinden oyunu çekiyorum, kısmetse bende başliyacağım oyuna. Bir kaç sorum olacak :D - Şimdi ben Eve'nin sitesinden oyunun 1.3 gb'lık verisyonunu çekiyorum bir 14 gün free şeysinden sonra acc'acıcam. Soru şu; Oyunun cd sini falan parayla almam gerekiyormu yani cd keylik falan bir durum var mı ? Yoksa bu 1.3 gb çektikten sonra, üyelik aktifleştirmem yeterlimi ? - Birde oyun çok zor mu? yani ben dediğim gibi wow falan oynadıgım icin daha once hiç uzay vs alakam olmadı:D Eğer işler düzgün giderse bir kaç arkadaşımı daha kandırıp onlarıda eve'ye cekicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 direk oyuna başlıyabiliyorsun acc aldıysan tabi.Free trial da yanlış hatırlamıyorsam geniş kapasiteli maden gemisi alamıyorsun.Zaten olay orda bitiyor acc alman lazım.ilk başlarda sıkıcı bir oyun olarak lanse etmişler bu forumda halbuki bence ole değil.Benim gözüm hala o geniş kapasiteli gemide kalmıştır. oyun bırakmama rağmen ama her an başlayabilirim. :) Piyasadaki en sürekleyici oyun şuanda bana göre. 0.0 a git içinde uhte kalmasın.Bende başlıcam heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonsugar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Bu eve'nin sitesinden 1.3 gb exe dosyasini cektim, çift tikliyorum nsis hatasi veriyo dosya :S. forumlarada girip soramıyorum once char acmanız lazım diyo :( nedenini bilen var mi arklar?. Şimdi diğer 600 kusur mb lık olani bir download edip install etmeyi deniycem inşallah ondada hata vermez :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Yetkili kişi olarak konuşmak gerek kanımca :) şimdi önce ne kullanıyosun işletim sistemi olarak onu bi söylersen yardımcı olabilirim XP mi vistamı bu ilk soru ve ram ekran kartın nedir onlara göre hata verebiliyor çünkü. Onun dışında oyun kesinlikle zor değil 3 yıldır oyundayım ve non stop sürekli oynadım bu son 1 aydır giremiyorum iş değişikliği fln yüzünden. Oyun kolay ama biraz karışık bi oyun sabırlı olursan rahat rahat alışırsın evede yeni oyunculara yardım eden çok kişi var maddi anlamda ilk başta biraz sorun yaşayabilirsin tabi gözün büyük gemilerde ise ama bence onlara hiç heveslenme bile acaip gereksizler. Onun dışında oyunu yükledikten sonra 14 gün sonunda kart ile uzatabilirsin yada 3-4 ay sonunda GTC dediğimiz şeyler ile uzatabilirsin oyununu yani oyun parası ile oyunu uzatabilirsin. Oyunun ilk 2 ayı sabrını sınama amaçlıdır genelde :D biraz bayar adamı ama 2 ay sonunda sorunsuz şekilde atlatırsan devamı rahatça gelir. Oyunda denk gelirsen yapış yakama ordaki nickimde DareJedi 1 hafta sonra tekrardan adam akıllı akşamları aktif olmaya başlarım. istersen 21 günlük davetiye yollayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonsugar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Tamam hallettim problemi :D Kismetse bu aksam uzayin derinliklerine olan yolculugum başlıcak :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 1,3 gblık olan daha iyi kaliteli grafikli hali eve in ama sağlam bi sistem ister ancak 1.3lük olanı yüklediğinde classic grafikli halide yüklenir böylece istediğin zaman classic grafiğe optionstan geçiş yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonsugar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Dün aksam 1.3 gb olanı indirdim. Exe'ye cift tıklıorm hata veriodu :( Dosyaya sağ klik yapip ozelliklere bakıorm 88 mb boyut gozukuodu :S Bende gittim 650 lik olani indrdim onu yukledi şimdi bu classic olani dierine yukselten bişi daha var onuda aksam cekicem oda bir 650 mb heralde ole oynucam bakalım biraz zahmetli başladık ama olsun :D benim sistem xp sp3, 4 gb ram 2 x 8800 gts pek fazla sorun yasıcamı zannetmiorm :D Tek sorun oyun baya bi karışık gözküyo menuler falan, ama olsun bıktım artık kilic kalkan gormek istemiorm. cok buyuk bi degişiklik olcak benim icin :D arada yazılan yazılar felam okuom gaza geliom :D arkadaslar super anlatmıslar valla cok ozendimde heralde benim bi 4*5 ay var pvp ye falan bulasmam icin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Yok valla o kadar sürmüyo.Eğer ona uğraşırsan 2.-3. ayın arasında basit korsanlıklar fln yapabilirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ben ilk kill'imi trial dolmadan almistim, o yuzden rahat ol ilk bastan baslayabilirsin : ). http://www.battleclinic.com/eve_online/pk/view.php?type=player&name=1072&id=3261540&page=25&filter=kills#mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonsugar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Oyuna başladım :D Süper ötesi inanılmaz zevk aliom şimdilik training şeysilerini yaptırıyo, maden falan kazdırıo, 3 tane gemi patlattırdı dandik lazerimle civ civ patlattım acaip keyif aldım, bi an hayal ettim kendimi pvp yaparken :D :D abi şöle bi char açtım bi bakıverin yanlış bişiler yapmiyim sonra olmamış bu char hadi yeni baştan falan olmasın, yolun basındayken işi garentiye aliyim :D:D Nikim Lominadze :D Caldari - Achura Perception +3 Willpower +2 Ancestry - Monks Career - Military Spec - Soldier Int - 8 Per - 16 Cha - 3 :D:D:D willpower -12 Mem - 6 Benim adamın tipi cok kötü oldu ya böle japon bişi :D Van Damme'in kan sporu filminde sonda bi japon adam vardı ya kötü rolde, ayni o adama benziom :D:D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar