soulberry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 sabahları ayağa sıkılan ve ayak kokusunu biraz olsun engelleyen sprey vs gibi bi şey var mı? yanlış anlicağından eminim, ama yine de birine hediye edicem (cidden birine vericem, bende öyle bi sorun yok). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 sorunun kaynağına in bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 yok bi caresi ayak kokusunun bosuna ugrasma deodarnt filan. sen umursamazsan insanlar da umursamaz. domuz gibi ol, teflon kaplat kendini, celik ayna koy her tarafa. piff bu ne koku diyenlere filan anlamsiz anlamsiz bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 sprey degil de pudra vardı yanlış bilmiyosam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 hediye paketi yapma bari ayak derken bildiğimiz ayak ın kendisinin kokması mı olay yoksa 1 hafta giyilmiş çorap, ara vermeden giyilen ayakkabı kokusunun birbirlerine sinmesi oradan da ayağa ayakkabı için spreyler var büyük mağazalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ne adamlar var ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 hanıma söyle yıkasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 3d0 said: ne adamlar var ya :) nick ini gördükçe Homam oynadıgım zamanlar geliyo aklıma geçmişe dönüyorum bi garip oluyorum firiidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ne güzel işte en sevdiğim firmaydı bir zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 bizim arkadaş tommy den bişi sıkıodu... ama unuttum ne olduunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 kına yak işe yarar mantar ve kokuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ayagini temiz tutsun, yikasin her aksam eve gidince, corabini her gun degistirsin, ayakkabisini temiz tutsun, havalandirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Söyle ona bıraksın o ayaklari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyla alakası var mı bilmiyorum ama bowling salonunda ayakkabının içine bişey sıkıyolar ayakkabı kokmuyo böylece ayak kokusu da engellenmiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ohooo.. lan ben bi kaç gün ayağı trende bütün vagonu kokutabilicek kadar kokan bi adamla aynı kompartmanda kaldım..(iş gereği-gay diilim) düşünün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 rahatsiz said: yok bi caresi ayak kokusunun ohehey cahilliğe gel. var bi çaresi ayak kokusunun; özel pudraları merhemleri var. buraya sorup millete testis konusu olucağına bi eczaneye sorsaydın çoktan tedaviye başlamıştın/hediye etmiştin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Ulan ben boyle topige niye mesaj yazdim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 hediye için yanlış bi tercih sanki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 rus markası olan bir krem vardı dur onun ismini bulabilirsem sana sölicem. cidden işe yarıo benim ayaklar kokar arada bir süper nefis bi şekilde ama bir zaman sonra tak etmişti araştırdım ettim kremi 2 hafta kullanıosn düzenli olarak duştan önce ve 2 haftada silip götürüyor 2 ayda bir 2 hafta kullanacaksın işte o kremi.. bulursam sölim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonofdede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 benim ayaklarımda kokuyodu "ketoral" die bi krem war mantar giderici ondan suruosun ayaklarına bi sure sonra koku falan kalmıo ama ii surmesi lazım... bu bi hastalıktır utanılcak bişi yok.... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Kızgın katran kullansın arkadaşın! Utanmaya gerek yok bu bi hastalık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 arko'nun bitane ayak kremi var. sürüyosun, ağzında metollü şeker + soğuk su kombosu yaptığında olan etkinin aynısı ayakta oluyo.. çok havadar oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar