Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ayak kokusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sabahları ayağa sıkılan ve ayak kokusunu biraz olsun engelleyen sprey vs gibi bi şey var mı? yanlış anlicağından eminim, ama yine de birine hediye edicem (cidden birine vericem, bende öyle bi sorun yok).
Mesaj tarihi:
yok bi caresi ayak kokusunun bosuna ugrasma deodarnt filan. sen umursamazsan insanlar da umursamaz. domuz gibi ol, teflon kaplat kendini, celik ayna koy her tarafa. piff bu ne koku diyenlere filan anlamsiz anlamsiz bak.
Mesaj tarihi:
hediye paketi yapma bari

ayak derken bildiğimiz ayak ın kendisinin kokması mı olay
yoksa 1 hafta giyilmiş çorap, ara vermeden giyilen ayakkabı kokusunun birbirlerine sinmesi oradan da ayağa

ayakkabı için spreyler var büyük mağazalarda
Mesaj tarihi:
rahatsiz said:
yok bi caresi ayak kokusunun

ohehey cahilliğe gel.

var bi çaresi ayak kokusunun; özel pudraları merhemleri var.
buraya sorup millete testis konusu olucağına bi eczaneye sorsaydın çoktan tedaviye başlamıştın/hediye etmiştin.
Mesaj tarihi:
rus markası olan bir krem vardı dur onun ismini bulabilirsem sana sölicem.

cidden işe yarıo benim ayaklar kokar arada bir süper nefis bi şekilde ama bir zaman sonra tak etmişti araştırdım ettim kremi 2 hafta kullanıosn düzenli olarak duştan önce ve 2 haftada silip götürüyor 2 ayda bir 2 hafta kullanacaksın işte o kremi..

bulursam sölim.
Mesaj tarihi:
benim ayaklarımda kokuyodu "ketoral" die bi krem war mantar giderici ondan suruosun ayaklarına bi sure sonra koku falan kalmıo ama ii surmesi lazım...

bu bi hastalıktır utanılcak bişi yok.... :D
  • Yeni Oluştur...