Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 oylar komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Sly-One said: OYLAR ORTADA QFT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 oylar çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 16. bolum. Dizinin tek artisi Barney. Gerisi iyi oynamiyor bile. Allyson falanda yapmacik. Audiance yok, gulmeler Friends'de ki kadar gercek degil. Konu ve espriler bazen zorlama gozukuyor, aktorlerden dolayi olabilir. En onemlisi dizinin ismi dizinin sonunu soyluyor zaten. Milyonlar Friends'i izlerken Ross ve Rachel'in son bolumde nasil bir sona erecegini ogrenmek icin oluyordu. Deliriyordu. Erkek kuzenim bile aglamisti saskina donmustum. HIMYM'de anne ve babanin mutlu son bitecegini biliyoruz simdiden yani. Heyecanlanmiorum. ayrica Robin ilginclikten uzak. Deli guzel ama inandirici gelmedi karakteri. Uzgunum ama bu dizi Friends'le ayni seviyede degil ve kicini yirtsada olamayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Barney Stinson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 chandler ve monicanın o mum ışıklı sahnesininde dizinin finalinden pek farkı yoktu benin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 dory said: coupling UK Listede olsa tek gecerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Werewolf said: Friends kadar kolpa ötesi bir dizinin 10 sezon devam etmesi de komik. Bizimkiler olmuş adeta asdasdfasjdjsad :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 evet 5 6 sezon yeterdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 bu soruyu HIMYM ı yapanlara sorsan onlar bile bitaraflarıyla gülerler galiba... ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 gülücekleri kesin ama nedeni tahmin ettiğin neden değil saygıdan soruyu solan kek e gülerler anca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 friends i yeni izlemeye başladım 3 sezon oldu acayip komik, espiriler çok zekice 10 sezonda bitmeden yorum yapmak doğru değil ama karakterler çok sabit ne yapacağını biliyorsun sadece söyledikleri farklı bütün bölümler elinde olup ardarda izleyince belki böyle oluyor, baymıyor ama bayıyor gibi oluyor belki erken bu yorum için ama yapayım dedim ayrıca günümüzdeki bütün komedi dizilerinde yapılan espiriler, olaylar yıllar önce friends te yapılmış hatta bu sezon himym daki naked man ı ,friends 3. sezonda joey yapmış bitirmiş, artık çoğu dizi kopya gibi geliyor birde 10 sene önce olması değerini katlıyor friends in ankete how i met your mother derim, en azından hep farklı bişey oluyor ama 10 sezon süren ve her bölümünde çok ince diyaloglar içeren bir efsaneyle de kıyaslayamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 +1 yazmıştım ama -1 friends rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 friend anne yarısıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 ben de friends i himym dan daha çok severim ama gel gör ki himym işleniş açısındn daha iyi.. yani freindsin bazı bölümlerinden sıkıldığım oldu tabii biri 10 diğeri henüz 3 seonluk dizi.. dur lan vazgeçtim benim oyu silelim friends e yazalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Arnis said: dory said: coupling UK Listede olsa tek gecerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 shadayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 naked woman naked woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Sly-One said: shadayim you like breasts huh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Nihan seni severim biliyorsun ama, yanlışsın, kusura bakma =/ Friends hepsinden daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Friends en kötüsü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 coupling mahveder iki diziyi de güneş, doğru yola gel bebeğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Coupling HIMYM'yi ezer ama Friends'in tahtını elinden alamaz. Friends en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Friends'i Fıkralarla Türkiye'nin döveceği kanısındayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar