Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangisi daha iyi?


adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

friends. 1 ay olmadı 4.kez 10 sezonu bitirdim. üzerine gazımı alamayıp önceden ağır burun kıvırdığım joey'i seyrettim. joey aynı joey fakat dizi hakikaten iyi değilmiş.

how i met your mother'ın bütün sezonlarını friendsin 1 bölümüne değişmem.

listede coupling uk iyi yok. onuda heralde bir 5 kez falan seyretmişimdir. friendsle aynı kefeye koyabildiğim tek dizi hatta
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi friends i kısa bi süre (10-15 bölüm kadar) izledim ve açık söyleyeyim mi? hiç sevemedim lan. heralde hikayeye hakim olmak gerekiyo ben de direkt ortada bi yerden daldığım için esprileri yakalayamıyodum diye düşünüyorum zira biton friends fanı var ki tanıdığım olan biçoğunun espri anlayışları yakındır benimkine. diyorum şöyle bi elime geçireyim de baştan oturup lost misali eve kapanıp izleyeyim. yukarıda HIMYM a oy verdim (no offence) her ne kadar az buçuk izlemiş olsam da friends'i.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Jadelith said:
abi 1 ayda 30 gün var desen

toplam 236 tane bölüm var friends'de

ortalama 21 dakka her bölüm

236*21/60 = 82.6 saat tamamı

82.6/24 = 3,441666 gün

*4 = 13.77 gün

bir günün 12 saatini yeme içme sıçmaya harcasan

13,77*2 = 27.533 gün.

YUH BİR AY BOYUNCA SADECE FRIENDS İZLEMİŞSİN


insan okuldan atılınca boşta kalıyor bi. birde ben günde ortalama 18 saat uyanığım. aynı zamanda haftalık takip ettiğim dizilerde var. bayada bir film seyrettim işsizlikten. en son bağımsız çek sinemasına falan giriştim o derece. rapid acc ftw idi o zamanlar.

şimdi okula geri döndüm ama 3 gün önce falan öğrendim af maf. bu dönemde boş. çok boktan bir evreden geçtiydim ama faydası oldu atv'ye dizi yazıyorum şu anda bakalım 4 bölümlük tutarsa senaryoyu satıp koyacağım çocuğu. bilmiyorum tabi sonradan yazar kadrosuna dahil ederler mi ne olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tabii ki friends. HIMYM espri özgünlüğü ve kalitesi bakımından daha iyi olabilir, Friends'de Barney gibi imba bir karakter olmayabilir ancak Friends izlerken güldüğüm kadar hiç bir zaman gülmedim hayatımda. Karakterlerin birbirleri ile ilişkileri, dizi içinde her birine eşit pay ayrılması ve en önemlisi 10 sezon boyunca her bölümünün mükemmel olması bunu açıklıyor sanırım. HIMYM 4. sezonunda, karakterlerin açıkları, hikaye sorunları, geçiştirme bölümleri başgösterdi bile. Friends bir efsanedir, HIMYM nereye gidecek göreceğiz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Chandler: Dont think of it as a cigarette, think of it as the thing thats been missing in your hand. When your holding it you feel right, you feel complete.

Joey: Do you miss it?

Chandler:Nah not so much.(pause 2 sn) Alright now we smoke.(he takes a breath)

Chandler: Oh my god"

aklıma geldi direk
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...