Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 beni mısıra 200 300 adam(hepsi laf dinliyicek ama) kilolarca taş ve odun ile bırakın ben 10 yılda yaparım o piramiti[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 hergün 1 taş atsan sonuçta 300 kişi ile yapılmıcak birşey değil 1 taşı yerleştirmek biter zaten[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 hehe o taşların ağırlığı hakkında en ufak bir fikrin var mı chemciğim :) Yani adam hesabı ile termin tarihini belirlediğine göre kesin bir ön çalışma yapmışsındır yoksa kaynak kıçımdır diye bir yaklaşımda bulunmazsın değil mi?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ya 300 kişi diyorum 1 günde diyorum 1 taşı yerleştirmek diyorum odunlar diyorum odunlarla taş yatağı yaparsın sonra V çekme sistemi ile çekersin taşı 12 saatte yukarı[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Bence bizim beyinlerde çok aşmış bluetooth var mesaj fln gönderebiliyoruz bir de hissedebiliyoruz fln...[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 o çektiğin taşın ağırlığı ne chemciğim[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 tonlarca ama azimle hedeleyen höödlerimiş duvarı evet ama çekersin fizik kuralları var teknikler var hoydaa hey diye tutup çekmiyorsun[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 bende azimle sçarak lüleli 13ok yapıyorum hem pramitlerden daha çok emek istiyor :-P brak şimdi pramitleri zibidi seni otur clubberlığınntarihini oku iki sene sonra sınaw yapacam seni[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 parapsikolojik olayların hepsine inanırım valla gerek astral seyahat olsun gerek dokunduğun nesnenin tarihini anlamak olsun vs vs vs....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 HA bu arada şeyi sırucaktım; Piramit olsun bilmemne olsun bilinen, elle tutulan şeylerde bu Atlantis tam olarak neye dayanıyor. YAni başlangıcı ne? Halk arasında bir efsane mi? herhangi bir kutsal kitaptamı yazıyor? değişik bir kalıntısı mı bulundu vakti zamanında? Nedir yani beni biraz aydınlatırmısınız o konuda?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Chemciğim onlar 12 ton ağırlığında ve keops piramidinde 2.5 milyon tanecik bunlardan var. Yani senin hesapla günde bir taş ile ancak 6849 yılda biter ki bu tek bir piramit.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Modern Talking - Atlantis is calling[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Birde toplam 30 milyon ton taş çölden fışkırmıyor, onları bulacaksın keseceksin vede belkide yüzlerce kilometre taşıyacaksın :-)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 bütün taşlar 12 tonluklardan değil fedaykin[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 tamam abi 30k kişi verin yapam:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: Chemical, 14 Mayıs 2004 18:16 tarihinde demiş ki: beni mısıra 200 300 adam(hepsi laf dinliyicek ama) kilolarca taş ve odun ile bırakın ben 10 yılda yaparım o piramiti bende superman'im zaten :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 hehe hepsi 12 ton değil demişsin chem, yüzde kaçı 12 ton, diğerlerinin dağılım yüzdesi ne acaba. Birde 200-300 kişi ile başladığın bu macerayı bir anda 30.000 kişiye çıkardın ki bu bir anda 100 katlık bir insan gücü artışıdır. Yani bu tür ayarlamalar öyle senin yaptıpın gibi zırt diye yapılmıyor. Tamam şimdi diyelinki sana bu 30.000 kişiyi verdik, bunların kaçını taş taşımakta, kaçını lojistik işlerinde kaçını da idari işlerde kullanacaksın?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Onuda yaparız o 30k içerisinde bunu planlıyıcak adamlar çıkmıcak sanki hepsi akıllı olsun laf dinlesin yeter:D [Bu mesaj Chemical tarafından 14 Mayıs 2004 18:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 hemde çok..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 chemciğim peki madem sen hiç bir şey yapmayacaksın o zaman o otuzbin adamı hangi salak sana veriyor? Birde hala taşların dağılım yüzdesini vermemişsin, malum hepsinin 12 ton olmadığını söylediğine göre bir bilgin vardır.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 alal aynısını yapmıcaz ya aradan birkaç çizimle hede hödöyle ilgilenen çıkar heralde spawnlanmıyorlar ya ortama direk onlar çizer kimi programlar Hem başkan herzaman iş yapacak diye birşey yok bak servis şirketleri misal müdürü bütüngün oturuyor serviscileri aynı çatı altına toplamış şirket kurmuş bir okula çalışıyor paralarının yarısını alıyor adamın tek yaptığı okul adına çalışmayı resmi hala getirmek falan filan[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Kısaca "taşların ağırlıklarını bilmiyorum ve sadece muhalefet etmek için hepsi 12 ton değildir dedim, direkt salladım aha kaynakta kıçım" diyorsun.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Yannız yapmanın o kadar kolay olduunu zannetmiyorum.. En büyük piramit olan "Keops"un kare taban alanı 5 hektarlık bi alan kaplıyor..(Taban alanını oluşturan karenin bi kenarı 230 metre) Ve yükseklii 150 metreyi buluyor...[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: Llama, 14 Mayıs 2004 13:47 tarihinde demiş ki: abı nasıl yapmıslar boyle bır yetenek kımde vardıya terstten yapalamaz gıbı gelıyor ya bence hurafe bunlar Bi ara sanırım neşinıl corafik in dergilerinin birinde bunun hakkında bi metod görmüştüm baya baya yapılıcak gibiydi.Tabi millet ne yaptı kimbilir(:[signature][hline]The Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 o kayalar fedaykin'in dediği gibi 10-12 ton, vede kayalar mısırda akdeniz kıyılarından getirilmiş, bence en ilginci o kaç yüz kilometre var arada, vede yok çöl! gemiyle flnda nah gider 12 tonluk kaya...[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar