Masticore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 1500-2000 civarı bir laptop alıcaz bir arkadaşa ne önerirsiniz. Fiyat performans açısından şuanda ne iyi hangisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Bu nasil mesela http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NOTACE00336 bu fiyata hemde Full HD 1080 Playback diyor lan sallıyorlarmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 suxxor un onde gideni o makine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Özellikleri iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 niye GeForce 9300M var üstünde ne alınabilir ki bu fiyata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesela 8600gs/gt/-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ikisi aynı şey sanıyorum ben buda 9300 gt dir dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NOTACE00337 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 bu siteden 3.5 milyarlık notebook a da baktım NVIDIA® GeForce 8400M GS yazmişlar onada çözemedim. Ya acıkcası geforce hakkında en ufak fikrim yok ati leri biliyorum alırkende öyle almıştım. Ama notebook için ati fiyatları ucuk olacaktir eminim. Ne önerirsiniz peki şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Genelde ne amaçla kullanacaksın? Oyun - mobilite - sessizlik - kalite arasında öneme göre bir sıralama yapabilir misin? Bir de 1500-2000 dediğin TL mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 6 milyarlık laptop ta var ama onboard ekran kartlı, yani grafik yönünden çok güçsüz. Kullanım amacına bakıyor bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Birde makinede oyun dusunuluyor mu, asil onemli olan bu. Is gorecek sekilde neredeyse tum makinelerin islemcileri/ramleri zaten yeterli seviyelerde, asil para eden faktor makinede ne kadar high end bir gpu oldugu, sahip oldugu panelin kalitesi, vede genel olarak makinenin etkinligi(ergonomi, mobilite, pil omru, malzeme kalitesi vs) dir. bunlarin icinde en hizla eskiyen hadise maalesef gpu ki ben mobil makinelerde yuksek gpu ihtiyacini ve onlara 500 ve katlari birimlerde paralar vermeyi anlayamiyorum. benim onerim 1500 liraya gecerli sayilabilecek bir gpu ile, (intel gma 3100/ 4500, ati lerin 3470 leri, nvidia nin 9300 leri vs) malzeme ve servis agi acisindan en etkin makineyi almaktir. notebookda oyun zaten yalan bi dunya. Cok cok shader 4 yuzunden dx10 destegi gozetilebilir, ki o da gereksiz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 oyun için daha cok birde qatar a götürcek yani 2 güne bozulan birşey olmamasıda önemli ( biliyorum cok kaliteli birşey alınmaz bu fiyata ama oldugu kadar artık) @mirage evet tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 dostum, laptopta oyun cidden yalan maalesef. onu geçtim bu ayırdığın mebla bile yetmeyebilir oyun laptopuna:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ya boşver işte cocuk çalışmaya gidiyor qatar'a kullanıcağı programlar office fln.. oyunda ne kadar çaıştırırsa yani. W3 oynuyor paso zaten başka birşey oynadığı yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Masticore said: oyun için daha cok Masticore said: oyunda ne kadar çaıştırırsa yani. W3 oynuyor paso zaten başka birşey oynadığı yok :P Daha çok oyun için demişsin. Ama W3 dışında başka bir şey oynamıyor demişsin. Zaten önemli olan oynadığı oyunlar. W3 tarzı 6-7 senelik oyunlar için on-board ekran kartları gayet yeterli olacaktır. Rkran kartı fiyatı çok etkiliyor. O yüzden on-board ekran kartı düşünürsen aynı fiyata alacağın laptop'un kalitesi, pil ömrü, mobilitesi, sessizliği ve benzer özellikleri daha iyi olur. Genelde 'hem ekran kartı var hem fiyatı uygun' diye alınan laptop'ların sonu felaket oluyor. Gerçi 1500-2000 TL de az para değil, ekran kartı olup da idare edecek bir alet alınır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Sessizlik pek önemli değil sanıyorum. Laptop'ta işler ne karışıkmış ya. Mesela asus1 şurda ati hd 3470 256 mb lik bir alet var fiyatı daha ucuz birde asus2 HD 2600 512MB lik bir alet var. İşlemcisi daha hızlı tamam ama Şimdi hangisinin ekran kartı iyi ? Model olarak 3470 üstün ama 256 biri öbürü 512 kafam karıştı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 dv5 1150et şöyle bişey var mesela abi, ekran kartı falan bu topiteki diğer laptoplarınkinden daha üstün sanıyorum. 3-5 güne bu makineyi alıcam sanırım ben de, güzele benziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 harbiden güzel aletmiş şurda daha ucuza var bizde bunu alıcaz heralde. http://www.istanbulbilisim.com.tr/Pavilion_DV5-1150ET-3-GB-HP-DUNYASI,7793.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 perşembe günü gittik oraya, bu üründen kalmamış sanırım. samsung falan önerdi herif bana, ekran kartı bundan bayaa kötü ama ekran kartı gereksiz zaten yaa, fiyatları da aynı hemen hemen ehehehe diyerek. kaçtık sonra ordan :) ama gelmiş olabilir, bilemiğycim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Masticore said: harbiden güzel aletmiş şurda daha ucuza var bizde bunu alıcaz heralde. http://www.istanbulbilisim.com.tr/Pavilion_DV5-1150ET-3-GB-HP-DUNYASI,7793.html Ayni bilgisayarin samsung olani fiyatta ayni: http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1271.0005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Samsung dahamı iyidir laptop'ta ? aynı değil ayrıca ramları 1066 MHz'mış bunun bu daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 istanbulbilişim kadar dandik yer yok siteden bakarsın beğenirsin tam almak için gidersin yerinde yokdur. arkadasım qosmio serilerinden bir model beğenmişdi alcakdı tam 1 ay bekledi bugun, yarın gelcek diye oyalıyolar, sitede hemen al vaziyetinde duruyo ama hiç bi uyarı yok su anda stoğumuzda bulunmuyor gelecek ürün gibisinden. ayrıca ib den aldığın ürün örneğin hp aldın hp garantisi altında değildir istanbul bilişim kendi garantisini veriyor, ben yaparım herhangi bi arızada diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar