roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Ulan yine mi voys aldı. Yok lan size kontör montör. AVEA 10 KONTÖR YOLLAYIN, BEN TÜRKSEL 15 KONTÖR YOLLİYM, YOK MU BÖYLE BİRİ ALOOOOSDOFDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 roketadam bize de ver lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 aveam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 var da faturalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimward Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 azdın mı lan xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 viole said: viole said: aveadan nasıl kontur atılıyodu LAN 05xxxxxx 10 9235e yolla bak nolcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 roket, viole atmak ıstıo sana avea kontor ama nasıl atıldıgını bılmıo. soyle çocuğa da atsın sende ona turkcell at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Arkadaşlar stokları tükettik, bu akşamlık bu kadar. Kalanları rehberimdeki güzel bayanlar havuzundan random isimler seçerek yollamayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Voys said: roket, viole atmak ıstıo sana avea kontor ama nasıl atıldıgını bılmıo. soyle çocuğa da atsın sende ona turkcell at no boşluk kontör mktarı 9235 dedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 HEY TÜRKSELLİLER! Bugün, öğlen saatlerine doğru bu topiği tekrar kontrol edin, bele$ kontör hakkını kazanın! viole'ye burdan tekrardan teşekkürler ayrıca. neden şimdi değil: gece vardiyası trolleri almasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimward Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 komik degilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 arkada kalmış. HEY TÜRKSELLİLER! Bugün, öğlen saatlerine doğru bu topiği tekrar kontrol edin, bele$ kontör hakkını kazanın! viole'ye burdan tekrardan teşekkürler ayrıca. neden şimdi değil: gece vardiyası trolleri almasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimward Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 bu komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Cons said: numaranı foruma yaz 50 kontör atarım. bana atarmısın yazarsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonofdede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 simdi ben buraya numaramı versem acaba kac turkcellli ve vodaffonlu arar acaba mrk ediom ha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 OogahBoogah said: Cons said: numaranı foruma yaz 50 kontör atarım. bana atarmısın yazarsamsana belediye atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 nmarayı yazmıştım lo zaten gece ama sildim sonra istemiyorum lan kirli kontorlerinizi gururumla gidip satın alıcam turkcell ekistıradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 avea kontör lazımmm :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 kaç lazım dartan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar