roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Ulan yine mi voys aldı. Yok lan size kontör montör. AVEA 10 KONTÖR YOLLAYIN, BEN TÜRKSEL 15 KONTÖR YOLLİYM, YOK MU BÖYLE BİRİ ALOOOOSDOFDS
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 viole said: viole said: aveadan nasıl kontur atılıyodu LAN 05xxxxxx 10 9235e yolla bak nolcak :D
Voys Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 roket, viole atmak ıstıo sana avea kontor ama nasıl atıldıgını bılmıo. soyle çocuğa da atsın sende ona turkcell at
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Arkadaşlar stokları tükettik, bu akşamlık bu kadar. Kalanları rehberimdeki güzel bayanlar havuzundan random isimler seçerek yollamayı planlıyorum.
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Voys said: roket, viole atmak ıstıo sana avea kontor ama nasıl atıldıgını bılmıo. soyle çocuğa da atsın sende ona turkcell at no boşluk kontör mktarı 9235 dedim ya
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 HEY TÜRKSELLİLER! Bugün, öğlen saatlerine doğru bu topiği tekrar kontrol edin, bele$ kontör hakkını kazanın! viole'ye burdan tekrardan teşekkürler ayrıca. neden şimdi değil: gece vardiyası trolleri almasın diye.
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 arkada kalmış. HEY TÜRKSELLİLER! Bugün, öğlen saatlerine doğru bu topiği tekrar kontrol edin, bele$ kontör hakkını kazanın! viole'ye burdan tekrardan teşekkürler ayrıca. neden şimdi değil: gece vardiyası trolleri almasın diye.
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Cons said: numaranı foruma yaz 50 kontör atarım. bana atarmısın yazarsam
sonofdede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 simdi ben buraya numaramı versem acaba kac turkcellli ve vodaffonlu arar acaba mrk ediom ha :D
ssg Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 OogahBoogah said: Cons said: numaranı foruma yaz 50 kontör atarım. bana atarmısın yazarsamsana belediye atsın
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 nmarayı yazmıştım lo zaten gece ama sildim sonra istemiyorum lan kirli kontorlerinizi gururumla gidip satın alıcam turkcell ekistıradan
Öne çıkan mesajlar