Wispy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Kim başvurdu, kime çıktı ? Pahalı kısımdan başvuru yapmama rağmen çıkmamış bana, nasıl bir şans varsa artık. Abi çekiliş nedir ya First come first serve dünyanın heryerinde çekiliş nedir yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Çıkıp çıkmadığını nasıl anladın ben pek ilgilenemedim de? YEEEEEEEES BANA ÇIKMIŞ YEEEEEEESSSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mail yolluyorlar. OF YAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ama sana katılıyorum first come first serve olmalıydı elin karaborsacısı kimbilir kaç tane başvuru yaptı bilet almak için.. adil değil. (bu arada bende pahalı kısımdan başvuru yapmıştım acaba senin biletini mi kaptım asdasdsad) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Wispy said: Mail yolluyorlar. OF YAAAAAAAAAAAAAAA bensiz maça gitmeyi planlarsan böle olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 valla ben olsam, son güne kadar saklarım. sonrada haşırt diye meraklısına okuturum, ehehhe acaip kar kalır valla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 karaborsacıyım ezelden diyosun. aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 avrupa kupasinda cek macina iki tane biletim vardi. o donemde almanyada olmama ragmen isimi uydurup gidememistim. hala biletleri gorunce kacan maci hatirlayip aglarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 gs-milan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 yendik mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 takımlara ayrılıcak olanlar sonra satılıyor di mi :) olurda final oynarsak gideriz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar