Wispy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Kim başvurdu, kime çıktı ? Pahalı kısımdan başvuru yapmama rağmen çıkmamış bana, nasıl bir şans varsa artık. Abi çekiliş nedir ya First come first serve dünyanın heryerinde çekiliş nedir yani...
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Çıkıp çıkmadığını nasıl anladın ben pek ilgilenemedim de? YEEEEEEEES BANA ÇIKMIŞ YEEEEEEESSSSS
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mail yolluyorlar. OF YAAAAAAAAAAAAAAA
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ama sana katılıyorum first come first serve olmalıydı elin karaborsacısı kimbilir kaç tane başvuru yaptı bilet almak için.. adil değil. (bu arada bende pahalı kısımdan başvuru yapmıştım acaba senin biletini mi kaptım asdasdsad)
heso Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Wispy said: Mail yolluyorlar. OF YAAAAAAAAAAAAAAA bensiz maça gitmeyi planlarsan böle olur :D
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 valla ben olsam, son güne kadar saklarım. sonrada haşırt diye meraklısına okuturum, ehehhe acaip kar kalır valla:D
toggie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 karaborsacıyım ezelden diyosun. aferin.
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 avrupa kupasinda cek macina iki tane biletim vardi. o donemde almanyada olmama ragmen isimi uydurup gidememistim. hala biletleri gorunce kacan maci hatirlayip aglarim.
naraso Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 takımlara ayrılıcak olanlar sonra satılıyor di mi :) olurda final oynarsak gideriz :P
Öne çıkan mesajlar