Norak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 hayallerinin peşinden koşup asla geriye bakmamalısın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Sly-One said: Denn ikisini dengelemenin sosyalleşip kahve içme kısmında yardımcı olabilirim. adsf wowu bıraktım ben zaten eheh nerde içiyoruz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Norak said: hayallerinin peşinden koşup asla geriye bakmamalısın bence tamam sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 yarın ölecek gibi ibadet edip hiç ölmeyecekmiş gibi çalışman lazım yada böyle bişey işte..unuttum şimdi kafana göre yaşa..hiç bişeyi erteleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimward Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 bu devirde hiçbişeyi kafana takmıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 eisenheim said: yarın ölecek gibi ibadet edip hiç ölmeyecekmiş gibi çalışman lazım öyle değil o abi, yarın süper fiziksel bir sıçrama yaşanabilirmişcesine ve yeni bir çağ açılabilirmişcesine fizik ve matematik çalış ki yeni bulunan şeyi anlayabil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 o bi dongu ilkbahar, yaz aylarında ve sonbaharın basında virgulden oncesi sonbaharın sonları ve kıs aylarında virgulden sonrasını yapıcaksın.. detaylı yasam planı icin spoilere tıkla.. spiler! yuru git la senle mi ugrascam!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 hızlı yaşa genç öl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 anı yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 virgülü yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ilk bahar yaz sosyal , kış gogo wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 tam tersi kışın sosyal ol. zaten okul mokul var zorunlu çıkıyosun dışarı :) yazınsa sıcakları azaltmak için sabah 8 gibi yatar akşam 5 6 gibi kalkarım çok da güzel oluyo arada da oyun tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ssg said: ilk bahar yaz sosyal , kış gogo wow işte bu yüzden kışın ortalık kız kaynar siz oynamaya devam edin wow :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 wow oynayan sevgili yapmak en guzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 hatta uo veya eve oynayan bulsan ama nerdee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 kendini kısıtlama getirmiceksin.yani kendini bi katagori altına sokmicaksın. ben sadece bilgisyar oyunu oynayan bi adamım.onlar şunu şunu yapan insanlar demiceksin oyun herkes oynuyo.oyununuda oynicaksın.ajandana bakıp ona görede hareket ediceksin.sürekli manita da deiştiriceksin. bu yapması imkansız birşey değil.insanın kendine bağlı birşey.sen tembelliği seçersen öyle olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Hayatta ideallerine maksimum ulaşsan bile çalışmayı elden bırakmamak lazım .gerisini de nasıl istersen yaşa kafana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 carpe diyem sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Joker said: sh3lal3s said: yaptığın şeylerin sana hiç bişey yapmıyorum yahu ben şeklinde bir duygu hissettirmeycek şekilde abi türkçe 3. dilinmi nedir? 4 kere okudum kıvranıyorum ne yazıyo diye :D hafiften anladım edit: şimdi anladım noktalama işaretleri meğerse ne önemliymiş.. türkçe 3. dil olayı gece gece yardı beni :D asıl olaya gelirsek bahsettiğin durum kişiden kişiye değişir. yani hayata dair bazı hedeflerin varsa ve bunları gerçekleştirmek için bir çevre edinmen gerekiyorsa tabi ki virgülden öncesi. misal avukat olucam ben 1-2 avukatla görüştüm adamlar hayvan gibi sosyal ve çevrelerini genişletmişler. aksi taktirde boşanma işlerine bakan avukat olurlardı. şimdi maşallah milyarlarla oynuyolar. ama yok benim öle hedeflerim keyfime bakarım diyorsan virgülden sonrası en temizidir. hoş yine de abartmamakta fayda var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Denn said: arkadaşlarını bilgisayar oynadığın zamana göre ayarlamaya başliyosun Birsuru oyun oynayan, oyun islerine bulasmis insanin zamaninda yapmis oldugu veya hala yapmaya devam ettigi hata. ''aga raid var gelemem, baska zaman goruselim ok bbs'' yapilmamali kesinlikle, burada olmasi gereken ''bugun disaridayim, uygun degilim, raide falan da gelemem, kusura bakmayin.'' olacak yani. O gunde 15 saat HARDKOR ALAYINA KOR oynanis stili de 1 bucuk 2 sene oncesinde kaldi, ciddi ciddi bos oldugun, hevesinin sondugu aralara sikistiracaksin oyun vakitlerini, buyuk sorumluluklarini ve sosyal hayatini baltalamayacak sekilde oyun oynayacaksin, ha mesela bir donem olur, bezgin bekir modunda evden cikasin gelmez 1 hafta, dinleneyim dersin, yorulusun cart curt, yapacak isin yoktur, program yoktur, ortalikta millet yoktur, oyle arada fokuslayip oynayip, ertesi hafta rutin hayatina geri donersin, tikir tikir devam edersin yani. Yurtdisina gidip orayi burayi gorup foto cektirme olayi konusunda da, her zaman olan birsey o, insan 7'sinde de gidip orayi burayi gezebilir, 70'inde de aynisini yapabilir, icine ''ulan herkes entel olmus ben burada duz adamin teki olarak kaldim =(('' formatinda cokmesin, zira benim cokmuyor, ilk defa yeni gidip goren arkadaslarin gordugu yerleri cocukluk doneminde gezdim tozdum, fotolarini da koymadim, pek de iplemiyorum acikcasi. De gunde 10 saat wow oynayip geri kalanini da EMESEN'de muhabbet ederek gecirmek, bos zamani kullanmak degil, zamani OLDURMEK oluyor bildigin, ziyan oluyor acikcasi bence. Bu konulara girince gerci maddi durum denen olay da giriyor isin icine, bizim ilkokul/ortaokul, ozellikle ilkokul tayfasinda bol keseden altin icinde yuzen arkadaslar oldugundan, gayet ekstrem maddi durum gerektiren islere de giristikleri oluyor, ha tasliyor muyum kiskaniyor muyum, hayir, iyi de ediyorlar diyorum, guzel guzel kullaniyorlar ellerindeki firsatlari, gayet hayrini da goruyorlar acikcasi. (Parti cart curt dedin, her sene sonu koskoca yat'ta annual parti duzenliyorlar baglantilari koparmamak icin, ben sonradan okul degistirdigimden, baglarimi kopardigimdan alakam yok artik tabi.) Is, 2. is falan dedin gerci, yas rahat 20+, hatta 25+ diye tahmin ediyorum, o durumda biraz daha degisiyor isler, 10 saat wow'a harcamak kesinlikle yanlis gibi geliyor bana o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 sex, drugs, rock&roll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 virgüle kadar olan kısma uo yu ekle ve orayı seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Yaşamak istediğin gibi yaşamalı tabi sonuçlarına katlanabileceksen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paticik yokmuş ve sen "Nasıl yaşamalı?" adlı bir topic açmamış gibi yaşa.. Yakında nasıl sıçmalı diye topic görürsem şaşırmıcam. Ama şimdiden merak eden varsa söyliyim ayakta sıçınca çok sıçrıyor, en iyisi otur. Denedim, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 10 yıl sonra 2.tür yaşamda bi halt olamadığını görüp hayatının geri kalan yıllarını bir ezik ve depresif olarak geçireceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar