Joker Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 hayatı çok çalışıp kasıp bişeyler öğrenip spor yapıp arkadaşlar/bağlantılar edinip ortamlar kurup mu yaşamak lazım, Yoksa günde 12 saat uyuyup wow/uo/dota oynayıp okulun yarısına gitmeyip gideri var bi kızı bağlayıp evde miskin miskin msndemi geçirmek lazım.. şuan bu paradox'tayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 virgülden öncesi gibi yaşamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 sonrasinda bosluk birakarak ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ikisini de yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 okul bitip, ise girince pek secenegin kalmicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 1. kısım daha güzel, 2. kısımdan bir kaç bişey al, 1'e devam et :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 sesu said: ikisini de yapmak lazımkizi bagladiktan sonra naptigini detayli alabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 TÜM DETAYLARI İSTİYORUM :) * bağdaş kurup hazırlan * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 aquila said: okul bitip, ise girince pek secenegin kalmicak.haa sen ondan ise girmiyon sdfhanfsdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 bence 2 si de boş. anı yakala carpe diem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 etrafımda bi takım insanlar var, çantalarında ajandaları bu gün şu saat bunu yapıcam diye takılıyorlar. işte çalışıyorlar kimi 2. iş arıyor. her fırsatta party düzenliyorlar. arkadaşlarıyla takılıyorlar yeni insanlarla tanışıyorlar 2 -3 ayda bi erkek / kız değiştiriyorlar. hayat tecrübelerini arttırıyorlar, avrupaya değişik ülkelere gezmeye gidiyorlar ellerinde fotoraf makineleri facebooktan birbirlerinin wallarına yazışmalar, resimlere yorumlar fln. ama 10 yıl bilgisayar oyunu oynayıp çok umursamayan tembel bir türk gençi olarak acaba benmi yanlış yapıyorum diye depresyona çekmiyor değiller beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Penthesilea said: aquila said: okul bitip, ise girince pek secenegin kalmicak.haa sen ondan ise girmiyon sdfhanfsdj ne sandin olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Joker said: etrafımda bi takım insanlar var, çantalarında ajandaları bu gün şu saat bunu yapıcam diye takılıyorlar. işte çalışıyorlar kimi 2. iş arıyor. her fırsatta party düzenliyorlar. arkadaşlarıyla takılıyorlar yeni insanlarla tanışıyorlar 2 -3 ayda bi erkek / kız değiştiriyorlar. hayat tecrübelerini arttırıyorlar. ama 10 yıl bilgisayar oyunu oynayıp çok umursamayan tembel bir türk gençi olarak acaba benmi yanlış yapıyorum diye depresyona çekmiyor değiller beni. Ben açıkcası hiç bi zaman elimde ajanda, şu gün şunu yapıcam diyecek kadar düzenli ve programlı biri olamadım.Ama 10 yıl boyunca sadece bilgisayar oyunu oyniyip başka hiç bişey yapmamak (belki yapmışsındır ama) biraz asalaklığa giriyor bence. Ben de bilgisayar oyunu oynadım.Mesela wow oynadığın zaman, resmen bi anda düzenin bozuluyo.Bilgisayar oynadıgın zamanı arkadaşlarınla buluşmana vs göre ayarlarken, arkadaşlarını bilgisayar oynadığın zamana göre ayarlamaya başliyosun ve bi süreden sonra ipin ucu kaçıyor.Ve bu tehlikeli bi durum açıkcası. Ama işin şu boyutu da var.Bilgisayar oynamak zevklidir.İnsanın hep oynayası gelir.Ama sosyalleşmek de lazımdır. Yani orta yolu bulmakda fayda var.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 yaptığın şeylerin sana hiç bişey yapmıyorum yahu ben şeklinde bir duygu hissettirmeycek şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 sh3lal3s said: yaptığın şeylerin sana hiç bişey yapmıyorum yahu ben şeklinde bir duygu hissettirmeycek şekilde abi türkçe 3. dilinmi nedir? 4 kere okudum kıvranıyorum ne yazıyo diye :D hafiften anladım edit: şimdi anladım noktalama işaretleri meğerse ne önemliymiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 istediğini bulup onu yaşamak, zaten istediğini ararken hayatının yarısı gider çok büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Ozellikle wow tarzi oyunlar hayati cokertirken bunu kisiye hissettirmeyen seyler. Cok tehlikeli yani. Dota tarzi girip kafa dagitip cikmalik oyunlar her zaman iyidir. Yoksa wow da oynayip curudugum bir sene oldu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 dünüüm yok yarıınııımsııııın nasııealinanooroeamsınaaa (buraya ağır yuvarlayarak söylemek lazım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ilk secenek de kızı secme sansın olur.ikincisinde olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 benim şu üç senem arkadaşın bahsettiği 2 seçenek arasında ve uçlarda gidip geldi. ikisindede seçebiliyosunda birincide skala geniş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Penthesilea said: sesu said: ikisini de yapmak lazımkizi bagladiktan sonra naptigini detayli alabilir miyiz? binicem üstüne vurucam kırbacı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Denn ikisini dengelemenin sosyalleşip kahve içme kısmında yardımcı olabilirim. adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Joker said: hayatı çok çalışıp kasıp bişeyler öğrenip spor yapıp arkadaşlar/bağlantılar edinip ortamlar kurup mu yaşamak lazım bunun hepsi bile bir arada olmuyor ki sen tek bir olay gibi saymışsın ama. çok çalışıp kasıp hayvan gibi şeyler öğrenirsin ya da normal bir eğitim hayatıyla düzenli bir spor hayatı ve geniş bir arkadaş çevresi falan edinirsin. Ben misal uzun süredir okçuluğa devam edemiyorum (1 dönemdir) ders muhalefeti sebebiyle, öte yandan bu ara tatilde biraz spor yapacaktım ama çalışmak istediğim kitap hardcore çıkınca o da tüm vaktimi aldı vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar