Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yağ yakıcı tavsiye

OogahBoogah

Öne çıkan mesajlar

Yeni başladıysan rejime hemen kullanma zaten. Bir iki ay doğal kilo ver daha sonra kullanacaksan kullan carnitine veya cla. Vucudunu hap ile kilo vermeye alıştırırsan sonra hap kullanmadan kilo vermen zorlaşacaktır ve o haplar sürekli kullanabileceğin haplar değil, karaciğerine yük yapıyor 1 kutu bitirdiğinde bir süre dinlendirmen gerekiyor vucudunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:
sporsuz diyet olmaz.

Sporsuz diyet olur da çok ağır, zor bir diyet olur. Ayrıca daha uzun vadeli uygulaman gerekli.

Tabi spor+diyet = win

hatta sadece spor yaparak fazla kilolarımı verdim ben. diyet manasında cips, çerez, asitli içecek hede hödöyü kestim, ev yemeklerimi yedim her şekilde. yaz gelsin bi 4-5 kilo daha verip bb diyicem göbeğe tamamen. :P
Sosyal ağlarda paylaş

OogahBoogah said:
ya dun itibariyle basladim rejime

sabah kornfleks yiyiorm nestle 8 vitaminli lerden oglen gecistiriorm hicbisi yemiorm veya aksamda sulu bisiler yiyiorm bakalim 15 gun yapicam bunu

biliyorum sagliksiz ama vitamin takviyesi yapiorm hap olarak

Böyle diyet olmaz abi, direk eziyet bu. Bir kere kilo vermek adına yapılan diyetin temel mantığına ters, az yemek çok öğün yapacaksın. Lifli birşeyler yemen lazım ayrıca, hazımsızlık çekmemek adına. Nesfit vs. kahvaltının sağladıklarını sağlamaktan çok uzak onu da belirtmek isterim.

Yağlarını yakmak istiyorsan, hazır ürünlerden uzak durup, yeşillere ve meyvelere yaklaşman lazım. 5-6 öğüne böl günü, ne yediğin o kadar da önemli değil ara öğünlerde ama kahvaltını ve akşam yemeğini kaliteli ye. Bolca su iç, çiğ sebze ye (marul, salatalık vs.) Kırmızı eti minimuma indirip balık da yedin miydi, spor yaparak gayet verimli eritirsin yağlarını.

Ama uyguladığın diyet gerçekten seni hem halsiz bırakır hem de tok hissetmekten çok uzak yaşarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...