lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ya 3 beyazdan uzak durup porsiyonu da bi miktar azaltarak ben hiçbişey kullamadan da ayda 3-4 kilo civarı veriyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ya dun itibariyle basladim rejime sabah kornfleks yiyiorm nestle 8 vitaminli lerden oglen gecistiriorm hicbisi yemiorm veya aksamda sulu bisiler yiyiorm bakalim 15 gun yapicam bunu biliyorum sagliksiz ama vitamin takviyesi yapiorm hap olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Yeni başladıysan rejime hemen kullanma zaten. Bir iki ay doğal kilo ver daha sonra kullanacaksan kullan carnitine veya cla. Vucudunu hap ile kilo vermeye alıştırırsan sonra hap kullanmadan kilo vermen zorlaşacaktır ve o haplar sürekli kullanabileceğin haplar değil, karaciğerine yük yapıyor 1 kutu bitirdiğinde bir süre dinlendirmen gerekiyor vucudunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 sporsuz diyet olmaz. l-carnitine in olayi glukojen sentezlerken atpyi de arttirmak. bunlar oturan adamin i$ine yaramaz. nerede hareket orada bereket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Esh said: sporsuz diyet olmaz. Sporsuz diyet olur da çok ağır, zor bir diyet olur. Ayrıca daha uzun vadeli uygulaman gerekli. Tabi spor+diyet = win hatta sadece spor yaparak fazla kilolarımı verdim ben. diyet manasında cips, çerez, asitli içecek hede hödöyü kestim, ev yemeklerimi yedim her şekilde. yaz gelsin bi 4-5 kilo daha verip bb diyicem göbeğe tamamen. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 OogahBoogah said: ya dun itibariyle basladim rejime sabah kornfleks yiyiorm nestle 8 vitaminli lerden oglen gecistiriorm hicbisi yemiorm veya aksamda sulu bisiler yiyiorm bakalim 15 gun yapicam bunu biliyorum sagliksiz ama vitamin takviyesi yapiorm hap olarak Böyle diyet olmaz abi, direk eziyet bu. Bir kere kilo vermek adına yapılan diyetin temel mantığına ters, az yemek çok öğün yapacaksın. Lifli birşeyler yemen lazım ayrıca, hazımsızlık çekmemek adına. Nesfit vs. kahvaltının sağladıklarını sağlamaktan çok uzak onu da belirtmek isterim. Yağlarını yakmak istiyorsan, hazır ürünlerden uzak durup, yeşillere ve meyvelere yaklaşman lazım. 5-6 öğüne böl günü, ne yediğin o kadar da önemli değil ara öğünlerde ama kahvaltını ve akşam yemeğini kaliteli ye. Bolca su iç, çiğ sebze ye (marul, salatalık vs.) Kırmızı eti minimuma indirip balık da yedin miydi, spor yaparak gayet verimli eritirsin yağlarını. Ama uyguladığın diyet gerçekten seni hem halsiz bırakır hem de tok hissetmekten çok uzak yaşarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 oha gece 4 te spor bölümü ayaklandı dfghdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bu arada hakkaten baya sağlıksızmış o. kadın diyeti yapıp salata filan abanmak istemiyorsan protein ağırlıklı bir diyet yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 deadwoll said: Lifli birşeyler yemen lazım ayrıca aynen. sonra gelip "yetin, kabız oldum!" diye topak açarsın. :P bol bol lif al diyete başladıysan ve su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar