kaborah Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 herkeze merhaba. Burda hangi programın kullanıldığını çok merak ettim. Bende başlamak istiyorum sizce bundan başka kullana bileceğim daha kolay bir çizim programı var mı yeni başlayanlar için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Kullanılan program Photoshop, basiti MS Paint. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 fotoşap gibi geldi bana , değilsede onun ayarında bişeydir adam fazla bişey kullanmıyo çünkü. Kısacası içinde blur içeren herhangi bi program ile yapabilirsin bunun gibi bişeyler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Photoshop. 3. basçının resmini çizdiği videoya for whom the bell tolls hmm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaborah Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 peki acaba bana şöle iyi türkçe photoshop cs4'ü anlatan bi site verebilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 anlatıylcak bi yanı yok, kurcalıyarak ogreniceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 internetten e-book indir ya da kitabını al. yeni bir dil öğrenir gibi kurcala, istek ve heves olsun yavaş yavaş 6-8 ayda kaparsın birşeyler iyidir güzeldir. iş heveste bitiyor. sönmesin ama. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 asam 1.44 de winamp açıyor şarkı değiştiriyor.. yani 2 program kullanmış.. birimi çizmek ötekini ilham almak için ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 banada photoshop gibi geldi ama iş o kadarda iyi deil ya sonucu kötü bitti bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar